Szublimációs és szilikon bögre reklámajándéknak

Szublimációs és szilikon bögre reklámajándéknak

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2016-02-05 Találat: 2005

A népszerűsítés, az informálás aktív folyamatában a bögre, mint reklámajándék állja a versenyt több okból kifolyólag is.

“Van időd egy csésze kávéra, esetleg teára?” Hányszor hangzik el naponta ez a mondat? Legyen szó akár értekezletről, konferenciáról, kerekasztal megbeszélésről, vagy egy baráti összejövetelről, a bögre minden alkalommal jelen van. Az emberek bögrenagytöbbsége egy beszélgetés során, szeret valamilyen meleg italt fogyasztani, amelyet lasan kortyolgatva eszmecserét futtat partnereivel, miközben kezében tart valamilyen bögre típust, amelynek arclatán akár az Ön cégének logója is szerepelhet, ezzel juttatván el a célcsoporthoz a vállalkozás nevét. A népszerűsítés, az informálás aktív folyamatában a bögre, mint reklámajándék állja a versenyt több okból kifolyólag is. Egyrészt, mert kis méretű és pénztárcakímélő, és egyre több vállalkozó a megterhelő, borsos reklámok helyett, leginkább a költséghatékonyabb, ám igen hasznos repi ajándékokat építi be programjába. Másrészt pedig a bögre esztétikus, praktikus, gyakran és a legkülönbözőbb helyeken használják, ennek a tulajdonságának köszönhetően számos területre eljuthat a cég neve.

A reklamajandek.eu oldalon található bögre felhozatal között, kedvére válogathat minden odalátogató érdeklődő, hiszen a választék széles és emellett megnyerő példányokat kínál a vásárlóknak. Alloy szublimációs, Bergen, Colorful rajzolható bevonattal és egy darab krétával ellátott, vagy akár a Comic típusok között Ön is rálelhet a legmegfelelőbb variánsra, mely képes elvárásaihoz, ízléséhez igazodni. A bögre mellé egyéb kiegészítőket is választhat, igény szerint, ekképpen pohármelegítőt, vagy esetleg Ballance teafű tartót, melyet a csésze szélére lehet helyezni.