Szilikon karkötő: fesztiválok idejére kiváló!

Szilikon karkötő: fesztiválok idejére kiváló!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2016-04-27 Találat: 3575

Tudta, hogy ha olcsó reklámajándékokról van szó, akkor a szilikon karkötő az egyik legnépszerűbbnek bizonyul?

Tudta, hogy ha olcsó reklámajándékokról van szó, akkor a szilikon karkötő az egyik legnépszerűbbnek bizonyul? Sokan vannak úgy vele, hogy elsődleges a mennyiség, és ilyenkor bizony korántsem mindegy, hogy az emblémázott reklámajándékot mennyiből lehet kihozni. Nem véletlen, hogy sokan döntenek a szilikon karkötő mellett, hiszen a színes apróság nem csak trendi, de bizony nagyon kedvező áron meg is rendelhető.

szilikon karkötő

A reklámajándékok között mindig is előkelő helyet foglaltak el az olyan olcsó, mégis praktikus darabok, mint a toll, a kulcstartó, a hűtőmágnes, vagy éppen az említett szilikon karkötő. Ez utóbbinak nagy előnye az is, hogy a tavasztól őszig tartó fesztiválszezonban akár a legnagyobb rendezvényeken is osztogatni lehet, s a fiatalok előszeretettel viselik a divatos színekben pompázó darabokat. Felületén tetszés szerint elhelyezhető cégének logója, vagy bármilyen, tevékenységére vonatkozó felirat, így úgy juthat el az eladni kíván termék vagy szolgáltatás híre sokakhoz, hogy az tulajdonképpen a hirdetési költségek töredékébe kerül.

A szilikon karkötő választásával biztos lehet abban, hogy használható ajándékkal lepheti meg a vásárlókat, s akár termék mellé csomagolva is kitűnő döntés ez a reklámajándék típus. Napjainkban már a legtöbb cég odafigyel arra, hogy hasonló módon is igyekezzen népszerűsíteni termékeit, szolgáltatásait, hiszen a reklámajándékokban kétségtelenül nagy erő rejlik.

Segítségükkel építhető a cég image, de a vásárlókkal való kapcsolat és kommunikáció is jelentősen javítható.