Szezonális reklámajándék: napszemüveg

Szezonális reklámajándék: napszemüveg

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2017-09-22 Találat: 1277

Bár a szezonális reklámajándék – napszemüveg (hogy csak egy példát említsünk) csupán egy bizonyos időszakban használható fel, érdemes élnie a lehetőséggel. Egyrészt a kellék népszerűsége vitathatatlan. Nem kell ahhoz forróságnak lenni, hogy a napszemüveg előkerüljön a polcok mélyéről. Bár időszakos terméknek tekinthető, a valóságban sokan, télen is óvják szemüket a káros sugaraktól, tehát nagyjából elmondható, hogy hónaptól, hőfoktól függetlenül a napos órákban sikerrel alkalmazható. 

Azaz a kedveltség garantált. Másrészt a szokványos, némileg elcsépelt ötletek helyett előállhat valami innovatív újdonsággal, amire szó szerint lecsapnak ügyfelei. A változatosság gyönyörködtet, és ez a reklámajándékok terén sincsen másként. Bár nagyon nagy sikerrel használhatók a sablonos felületek, s ezzel együtt a tárgyi hordozók is, de egy kis szín becsempészésével rengeteget lendíthet üzletén.

A szezonális reklámajándék, például a napszemüveg ráadásul igaz, hogy hivatalosan egy bizonyos időintervallumban alkalmazható, de abban mindig. Tehát ha egyszer egy ilyen praktikus, mégis kellemet sugárzó kiegészítővel lepte meg partnereit, akkor ők, megelégedettségüknek hála a következő esztendőben is ugyanúgy elő fogják venni az ajándékukat.

A folyamatos használat borítékolható. S bár a szezonalitás kiemelendő, összességében az ilyen eszközök többet vannak használatban, többet forognak közösségekben, mint egy-egy átlagos, mindennapi tárgy: toll, bögre, vagy épp notesz. A szezonális reklámajándékokban legyen szó napszemüvegről, vagy más, időszakos kellékről jó, ha fantáziát lát, s kihasználja a bennük rejlő előnyöket.