Stresszlabda, egyénre szabva

Stresszlabda, egyénre szabva

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2017-02-04 Találat: 353

A stresszlabda olyan kelléke kell, hogy legyen irodájának, de akár még háztartásának is, amit jó, ha a keze ügyében tart. Óriási találmány, már ami az erőszakmentes, mégis hatásos idegesség levezetést illeti. Azzal sajnos nem tudunk mit kezdeni, hogy világunk megannyi stressz forrástól terhes.

 A hétköznapok akár csak a munka oldaláról nézve erőteljesen ránk teszik bélyegeiket, amiket gyakran cipelünk magunkkal, otthonunkba is. Igaz, hogy közvetlen környezetünket a legjobb lenne megóvni ezektől, a külső hatásoktól, de talán ez, az egyik legnehezebb feladat. Bizonyára ön is számtalanszor járt már úgy, hogy valami miatt napközben felidegesítette magát, s egyszerűen képtelen volt levezetni a felgyülemlett negatív érzéseket.

Ez az érzelmi felhő pedig elkísérte, még az otthonába is, ahol gyakran azokat is betakarta, akik nem is tehettek róla, sőt többnyire nem is tudtak arról, hogy mi váltotta ki az egészet. Ezzel mindannyian így vagyunk, még akkor is, ha pontosan tudjuk ez mennyire káros. Mégsem tudunk hatékonyan védekezni a stresszel szemben… Vagy mégis? A stresszlabda csodára nem képes, a kiváltó okokat nem tudja megszüntetni, a nehézségek eltűntetésére sem jó, ám az idegesség gyors, fájdalommentes levezetésében kiváló.

Jó, ha egy mindig lapul a zsebében, vagy irodájának asztalán, hogyha úgy érzi kezd túlfeszülni az a bizonyos húr, akkor kicsit enyhítsen a rohanáson, és pár pillanatra megállva, stresszlabdával a kezében megnyugodjon. A tenyerében a labda hatására presszúrált pontok valóban hatékonyan képesek segíteni abban, hogy felszabadultabbnak, könnyebbnek érezze magát, gondoktól némileg tehermentesítve.