Strandlabda a sokoldalú gömb

Strandlabda a sokoldalú gömb

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2017-05-30 Találat: 1168

A strandlabda nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is. Elmaradhatatlan kelléke a nyári kikapcsolódásoknak, a vízparton töltött óráknak, vagy épp a kertben hűsöléssel átvészelt nyári forróság tüzelte hétvégéknek. Mindegy, hogy milyen alkalomból, de fix, hogy az év naposabbik felében rendszeresen előgördül a lakás mélyéről, ezzel megörvendeztetve a játékra vevő kicsiket-nagyokat egyaránt.

Pontosan ez az a kedveltség, mely miatt kiváló reklámajándék alapanyag a strandlabda. Igazán hatékony ebben az érában csak az olyan kellék lehet, ami nem kerül be a sufniba, hanem kézről kézre jár. Ami szem előtt van. Ami már önmagában, reklámfelületként funkcionál észrevétlenül, hiszen a környezet elsősorban praktikusságára koncentrál.

Ám ezzel együtt minden alkalommal ránéznek, elolvassák, megjegyzik a logót, emblémát, vagy feliratot, tehát a termék kitűnően teljesíti egyetlen funkcióját, a marketinget. A bögrével, vagy épp notesszel az a baj, hogy már a könyökökön jönnek ki, hiszen gyakorlatilag évtizedek óta csak ezek a tárgyak kerültek előtérbe. Nyilván hasznosak, praktikumuk nem vitatható el, de a századik bögre, és ötszázadik notesz bizony már cseppet sem nevezhető gyakorlatias ajándéknak.

Előbbi maximum abban az esetben, ha alacsonyan repül, és épp ezért fogyóeszközzé avanzsál. Az újító megoldásoknak van egy olyan jó tulajdonsága, hogy épp a változatosság miatt gyönyörködtetik azokat, akik először találkoznak velük. A strandlabda is pontosan ilyen hatást vált majd ki céges partnereiből, amit kár lenne kihagynia.