Sporttáskák és cégjelzések

Sporttáskák és cégjelzések

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2015-09-23 Találat: 1813

A vásárlók, fogyasztók egyre szélesebb sávban terjedő képzettségének hatására, a kognitív disszonancia kérdése egyre inkább meginogni látszik. 

Vagyis a „nem olyan, amilyennek látom, hanem olyan, amilyennek látni szeretném”, (avagy marketinges szektorban: énvelem láttatni szeretnék) topik, vitathatóvá fluktuálódik. A sporttáskák kiváló céges ajándéktárgyként funkcionálhatnak, amennyiben ügyfeleink és partnereink kedvében szeretnénk járni, mind a bizalomépítés, mind pedig a kapcsolat-konstruálás terén. Móricz Éva (reklám)pszichológus, egyik írásában, találóan idézi Jean Baptist Say, francia szakírót (a XIX. század elején), a reklám-jelenség demonstrálására:

„A nehézség nem abban van, hogy legyártsunk valamit, hanem abban, hogy el is adjuk.”

Ebben a kijelentésben már fellelhetőek, a mára már tipikussá formálódott, marketinggyökerek. A sporttáskák praktikus mivolta alternatívát kínál ahhoz, hogy ne csupán az utazáshoz szükséges kiegészítőket vigyük magunkkal alkalomadtán, hanem az arculatukon prezentált vállalati logókat, és egyéb jelképeket egyaránt! A reklám kivirágzása és fellendülése, az ipari forradalom-start időpontjához köthető, amely előrelépés a márkák jelenlétével lendületesebbé vált.

sporttáska reklámajándék

A kifinomult eleganciával felvértezett sporttáskák cégajándékként történő felléptetésével, egyben illusztrálhatják az adott vállalkozás stílusát, szofisztikált mivoltát egyaránt. Látogasson el a reklámajándék.eu szaküzletünkbe, és tegyen szert olyan céges ajándékeszközként alkalmazható tárgyakra, mint a sporttáska, az Aloe bevásárlótáska, hátizsák, és strandtáska, hogy mindezek anyagán, arculatán szerepeltethesse vállalkozása emblémáját, cégjelzését!