Reklámajándék ötletek

Milyen előnyöket tartogat a polár kesztyű ajándék?
12 Feb / 2019

Milyen előnyöket tartogat a polár kesztyű ajándék?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 5

Az üzleti életben történő események télen sem szünetelnek, éppen ezért olyan fontos, hogy a már kialakított és jól bevált marketingtevékenységét ne hagyja abba és ezekben a hónapokban is szünet nélkül folytassa. Amennyiben korábban a reklámajándékok beszerzése mellett döntött, akkor a hűvös idő beköszöntével sem érdemes lemondania az azokban rejlő nagyszerű lehetőségekről. 

Ezért válassza a sapka reklámajándékot
05 Feb / 2019

Ezért válassza a sapka reklámajándékot

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 17

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a használati tárgyként funkcionáló eszközök magasan a leghatékonyabbak a vállalkozáshirdetés tekintetében. Természetesen az is egy lényeges kérdés, hogy a kiválasztásra kerülő termékek elég esztétikusnak bizonyulnak-e, de ennél sokkal fontosabb, hogy az emberek milyen gyakran veszik kézbe azokat a mindennapok során. Ezt figyelembe véve a sapka reklámajándék mindig remek választásnak bizonyul, hiszen télen is és nyáron is sokan előszeretettel hordják a különböző kialakítású modelleket.

Segítség, mi legyen a céges karácsonyi ajándék?
22 Jan / 2019

Segítség, mi legyen a céges karácsonyi ajándék?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 29

Kár lenne azt gondolnia, hogy a hűvösebb időszak beköszöntével nem találhat megfelelő ajándéktárgyat a potenciális vásárlóknak, üzleti partnereknek, hiszen ez hatalmas tévedés lenne. A változatos kínálatnak köszönhetően rengeteg kiváló termék közül válogathat, és akadályok nélkül találhatja meg azokat, amik megfelelőnek bizonyulnak a céljai eléréséhez. A különböző paraméterekkel rendelkező reklámajándékok téli szezonra való elkészíttetése egy tudatos és felelősségteljes döntés eredménye, hiszen az élet nem áll meg a hidegben sem. 

A reklámajándék esernyő minden évszakban menő!
15 Jan / 2019

A reklámajándék esernyő minden évszakban menő!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 36

A reklámajándék esernyő duplán telitalálatos választás. Egyrészt nincs olyan évszak, amikor ne jönne jól egy esernyő. Napjainkban már kár lenne kijelenteni, hogy jobbára csak tavasszal és ősszel érkezik meg nagy elánnal az égi áldás. Valójában bármikor leszakadhat az ég, tehát ernyő nélkül elindulni felelőtlenség. Másrészt a hatalmas, reklámozásra alkalmas felület lehetővé teszi, hogy vállalata emblémája fókuszba kerülhessen. 

A Mikulás sapka fejbe húzható pozitívumai
02 Jan / 2019

A Mikulás sapka fejbe húzható pozitívumai

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 32

A Mikulás sapka az a ruhanemű, ami kortól, nemtől függetlenül mindenkit elvarázsol és levesz a lábáról. Elég csak megpillantani a hófehér pom-pomot a piros fejfedő tetején, és beindul az elme vetítése: régi karácsonyok emlékképei villannak fel, s a jövő ünnepeinek ragyogó szépsége csillan meg. Csodálatos momentumok ezek, melyek során az emberek lelke szó szerint csordultig telik, szeretettel. 

Tételek: 1 - 6 / 201 (34 oldal)