Reklámajándék ötletek

Reklámajándékok gyerekeknek, melyek több mint sikeresek!
14 Aug / 2018

Reklámajándékok gyerekeknek, melyek több mint sikeresek!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 6

A reklámajándékok gyerekeknek, ha telitalálatosak, ha szívekhez szólnak és ha eljutnak a célközönségükig, vagyis a lurkókig, akkor elsöprő sikerük szinte a csillagos eget súrolja. Hogy miért? Egyszerű. A gyermekeknél nem létezik hálásabb és elégedettebb közönség. Ha olyasvalamit kapnak kézhez, melyet játszásra alkalmasnak tekintenek, vagy szépnek, érdekesnek ítélnek, akkor indulhat is a móka. Márpedig a szóróajándékok csak úgy érhetik el a céljukat (terméke, szolgáltatása hirdetését), ha kézről-kézre forognak és ha folyamatosan a figyelem középpontjában állnak. 

Az emblémázási módszerek a kiszemelt tárgyakat élettel töltik meg!
07 Aug / 2018

Az emblémázási módszerek a kiszemelt tárgyakat élettel töltik meg!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 12

Az emblémázási módszerek célja, hogy a cégét, termékét vagy szolgáltatását képviselő logó vagy embléma akadályok nélkül kerüljön fel a kiválasztott felületre. Utóbbi milyensége rengeteget számít, hiszen nem mindegy egyrészt a nagyság, vagyis szélesség, hosszúság és a felhasználható rész paraméterei (ez a kettő az esetek többségében eltér egymástól) másrészt az alapanyag milyensége. A műanyag, a textil vagy éppen a fém eltérő fizikai minőséget testesít meg, vagyis a festékek és vegyszerek másképpen reagálnak a közvetítő közegükben. 

A repi ajándék röptében is arat!
24 Jul / 2018

A repi ajándék röptében is arat!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 29

A repi ajándék népszerűsége akkor szárnyal az egekig, ha kellően kreatív és mégis, jól alkalmazható. A praktikum az a jellemvonás, ami jó, ha főszerephez jut, de az esetek többségében az esztétikus jellemzők feltehetik az i-re a pontot. Persze jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy akkor mégis milyen szóróajándékot preferáljon inkább? Az igazság az, hogy a kulcsszó a kreativitás. Ha például egy tollat vagy bögrét választ, akkor az, megspékelve egyedi logójával könnyen különlegessé válhat. 

Jegyzetfüzet emblémázás- nem csak irodai ajándékként ideális!
17 Jul / 2018

Jegyzetfüzet emblémázás- nem csak irodai ajándékként ideális!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 37

Praktikus reklámajándékot keres? A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha marketing célú ajándékozásról van szó, akkor a ténylegesen használható darabok az igazán célravezetőek. Míg például az emblémázott lufik rendezvényszervezés során kifejezetten jól jönnek, addig a hétköznapokban teljesen haszontalannak bizonyulnak. Másként van ez azonban a jegyzetfüzet emblémázás során, mely változatos célra, kiváló minőségben választható. 

Napszemüveg logózás: kiegészítő, ami elmaradhatatlan nyáron
10 Jul / 2018

Napszemüveg logózás: kiegészítő, ami elmaradhatatlan nyáron

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 17

A nyár nem csak a strandolás és a kirándulások ideje, hanem a ruhák és kiegészítők alapos megválasztásáé is. Legtöbben szeretjük a kényelmet és a természetes alapanyagokat, amelyek igazán alkalmasak a hőségriadók átvészelésére. De mi a helyzet a kiegészítőkkel? A nyakláncokat és a karkötőket nem mindenki kedveli, ám van valami, ami nélkülözhetetlennek bizonyul a szikrázó napsütésben. Ez pedig nem más, mint a napszemüveg, amely akár reklámajándékként is remek választásnak bizonyul. 

Miért népszerű a golyóstoll emblémázás?
03 Jul / 2018

Miért népszerű a golyóstoll emblémázás?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 31

Reklámajándék vásárlás előtt áll? Fontosnak tartja a korrekt árakat, de az sem elhanyagolható szempont, hogy milyen minőséget kap a pénzéért? A marketing célok érvényesülését szolgáló ajándékok iránt egyre többen érdeklődnek, hiszen elérhető árkategóriát képviselnek azok és klasszisokkal olcsóbbak, mint a hagyományos reklámok. Nem csak a céges image építhető segítségükkel, hanem az értékesítési mutatókon is meglátszik majd, hogy sikerülhet minél többekhez eljuttatni az eladni kívánt termékek, szolgáltatások hírét. 

Tételek: 1 - 6 / 177 (30 oldal)