Reklámajándék ötletek

Miért tökéletes a galléros póló választás?
10 Apr / 2018

Miért tökéletes a galléros póló választás?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 10

A galléros póló választás olyan alternatíva, ami a lehető legtökéletesebb a reklámajándékozás területén. Egyszerre képviseli ugyanis a múltban már bevált, az elmúlt években rajongott ruhaneműt, vagyis a pólót, a jelen divatjával, az új irányzattal, vagyis a gallérral. Bármennyire meglepő egy ilyen, trenden alapuló változtatással csodákat generálhat. A póló vitathatatlanul az egyik legjobb döntés, ha olyan reklámajándéknak való kelléket keres, mely az összes marketing céljával harmonizál. 

A céges ajándék kiválasztásáról
03 Apr / 2018

A céges ajándék kiválasztásáról

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 16

A céges ajándék korántsem mindegy, hogy pontosan milyen jellemvonásokkal bír. Az esztétikusság élvez elsőbbséget, vagy abszolút a praktikusságé a főszerep? Általánosságban elmondható, hogy többnyire azok a meglepetések érik el a céljukat (különösen, ha céges körökben reklámozásról van szó), melyek kellően hasznosak, és hasznosíthatóak. A kreatív, kedves, de nem alkalmazható ötletek ugyan eleinte lelkesedést generálnak, végül nagyrészt eltűnnek a süllyesztőben.

A reklámajándék célja
27 Mar / 2018

A reklámajándék célja

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 26

Mire hivatott a reklámajándék? Nyilván, ahogy az a nevéből is kiderül, egy olyan marketinges fogásról van szó, mely reklámozza, hirdeti cégét, öregbíti annak hírnevét. De valóban csak ennyiről szól a fáma? Kérdés, hogy mi a jobb taktika: hirtelen figyelmet felkelteni, vagy hosszú távú érdeklődést generálni? A két módszer ugyanis merőben eltérő eszközöket kíván. Előbbi kicsit agresszívabb, aktívabb hozzáállást igényel, míg utóbbi megfontoltabb, megtervezettebb utat jelöl ki.

Miért fontos a céges ajándék emblémázás?
20 Mar / 2018

Miért fontos a céges ajándék emblémázás?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 36

A céges ajándék emblémázás igazán kifizetődő ötlet, ami sokszorosan visszahozza a rá áldozott, alapvetően csekély összeget. Önmagában az a tény roppant figyelemre méltó, és becsülendő, hogy úgy döntött, meglepi üzletfeleit. Vagy azért, hogy ezzel köszönje meg nekik a hűségüket, vagy azért, hogy valamilyen extra eseményre, dátumra hívja fel a figyelmüket – mindegy. Hogy mi motiválja az tulajdonképpen másodlagos, a fő tény, hogy valamilyen kézzel fogható ajándékkal kívánja megpecsételni szándékát.

Mitől sikeresek a reklámajándékok?
13 Mar / 2018

Mitől sikeresek a reklámajándékok?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 46

A reklámajándékok korát éljük, ez vitathatatlan tény. Mivel dömping van, ezért korántsem mindegy, hogy milyen kondíciókkal lép a piac színterére. Nem érdemes félvállról vennie a marketing ezen eszközét, ugyanis egy kis odafigyeléssel óriási sikert arathat. Hogy hogyan? Nyilván sem az időzítés, sem a célközönség, sem az ajándékba szánt tárgy nem mindegy, hogy milyen jellemvonásokkal bír. 

A telitalálatos szóróajándék titka
06 Mar / 2018

A telitalálatos szóróajándék titka

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 47

A szóróajándék célja nyilvánvaló. Az ön cégét, szolgáltatását hivatott hirdetni, a lehető leginkább figyelemfelkeltő módon. A túlságosan hivalkodó megoldások nem célravezetők, mert könnyedén szélsőséges érzelmeket válthatnak ki a célközönség tagjaiból. A lassú víz partot mos elve alapján a legjobb, ha finoman közeledik a témához. Nyilván, ha a marketinges fogások végtelen listáját végig nézi, akkor láthatja, hogy néhány vad próbálkozás óriási sikert hozott. Igen ám, ez vitathatatlan, de a mérleg másik nyelvén ott vannak azok, a szintén hajmeresztő, de félre sikerült ötletek, amik végül mentek a levesbe.

Tételek: 1 - 6 / 163 (28 oldal)