Reklámajándék ötletek

Futball ajándékok nem csak gyerekeknek
21 May / 2019

Futball ajándékok nem csak gyerekeknek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 5

Reklámajándék választáson gondolkozol? Fontosnak tartod, hogy olyan megoldás mellett dönts, mely garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket? A tapasztalatok azt mutatják, hogy az igazán jó reklámajándék praktikusan használható és egyúttal kiváló minőségű. Focirajongók számára a futball ajándékok remek választásnak bizonyulnak.

EcoTouch tollak logózása: környezettudatos megoldás a mindennapokban
07 May / 2019

EcoTouch tollak logózása: környezettudatos megoldás a mindennapokban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 26

Az okoskészülékek mindennapjaink elmaradhatatlan részét képezik. Használatukhoz kitűnő szolgálatot tesznek az érintőképernyős tollak, melyek megkönnyíthetik az alkalmazást. Az EcoTouch tollak logózása lehetővé teszi, hogy környezettudatos módon valósulhassanak meg a marketing célok. A fenntartható fejlődés mind nagyobb teret kap napjainkban, és ez a reklámajándékok piacára is begyűrűzni látszik.

Fürdőszobai ajándéktárgyak az otthoni wellness szolgálatában
23 Apr / 2019

Fürdőszobai ajándéktárgyak az otthoni wellness szolgálatában

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 28

A fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol új energiákkal töltődünk fel. Gyakran számít a szépségápolás helyszínének, és sokszor a gyertyafényes kádfürdő iránti vágy az, ami átsegít a napközbeni nehézségeken. Nem véletlen, hogy szeretünk a fürdőszobában olyan tárgyakat és eszközöket összegyűjteni, melyek kényelmünket és egyúttal szépérzékünket is szolgálják. 

Elegancia és praktikum műbőr iratmappa használatával
16 Apr / 2019

Elegancia és praktikum műbőr iratmappa használatával

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 27

A marketing célok érvényesítése érdekében komplex feladat vár mindenkire, aki szeretne eredményesen jelen lenni a piacon. De vajon mi a helyzet akkor, ha a reklámozásra szánt összeget lefaragnánk? Milyen megoldás bizonyul megfelelő választásnak ilyenkor? A reklámajándékok nem véletlen örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek. 

Bevásárlótáska a környezettudatosság jegyében
09 Apr / 2019

Bevásárlótáska a környezettudatosság jegyében

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 85

A környezetvédelem napjainkban minden korábbinál többször emlegetett téma. Konferenciák és vloggerek egyaránt gyakran választják témájukként, és ennek indoka nem véletlen. Bolygónkon kétségkívül nyomot hagy az emberi tevékenység, és ez sokszor a mindennapi apróságokra is igaz. Gondoljunk csak bele, hány nejlonzacskót használunk fel a mindennapokban bevásárlásaink során! 

Tételek: 1 - 6 / 214 (36 oldal)