Reklámajándék ötletek

A csillag és hópehely mintás bögre népszerű ajándéknak számít
10 Jan / 2018

A csillag és hópehely mintás bögre népszerű ajándéknak számít

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 13

Minden egyes céges ajándékozáskor igencsak fontos szempontnak számít, hogy a kiválasztott meglepetés ne csak jellegzetes és tetszetős, hanem hasznos tárgy is legyen. Éppen ezért az olyan örökzöld megoldások, amilyen például a karácsonyi motívumokkal ellátott, vagy éppen hóember, mikulás, illetve hópehely mintás bögre ilyenkor, Karácsonykor igencsak jó választás lehet. Tagadhatatlan ugyanis, hogy a bögrék, csészék, poharak és csuprok mondhatni soha nem mennek ki a divatból, hiszen a hétköznapok elengedhetetlen kellékeinek, illetve a jó kis kávézások és teázások elmaradhatatlan tartozékainak számítanak. 

Hangulatos ajándékozás mikulás zsák szerű csomagolásban
03 Jan / 2018

Hangulatos ajándékozás mikulás zsák szerű csomagolásban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 16

Karácsony idején rendszerint fontossá válik az ajándékozás. Így van ez természetesen a különböző vállalkozások esetében is, hiszen ilyenkor általában a cégvezetők is odafigyelnek arra, hogy kisebb-nagyobb meglepetésekkel kedveskedjenek az alkalmazottaknak. Fontos tisztázni azonban, hogy ezek az ajándékok nem minden esetben kell feltétlenül igazodjanak az ünnepi hangulathoz, hiszen bármilyen tárgyat vagy eszközt díszesebbé varázsolhatunk például egy mikulás zsák szerű csomagolással is. 

Ideális céges ajándék: adventi naptár
26 Dec / 2017

Ideális céges ajándék: adventi naptár

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 24

Köztudott tény, hogy az advent a várakozás és a rákészülődés időszaka, amikor mindenki igyekszik egy picit ráhangolódni a szeretet ünnepére. Ilyenkor persze, általában nem csak az idő múlásával mérhetjük a Karácsony közeledtét, hanem egy-egy adventi naptár segítségével konkrétabbá és kicsit kézzel foghatóbbá is tehetjük a rákészülődés periódusát. Tehát, ilyen szempontból kicsit sem véletlen, hogy az újszerű és kreatív formavilággal ellátott adventi naptárak manapság igencsak felkapott ajándéktárgynak számítanak, hiszen valóban sokkal kellemesebbé tehetik a várakozás időszakát. 

Kreatív és poénos karácsonyi céges buli ötletek
20 Dec / 2017

Kreatív és poénos karácsonyi céges buli ötletek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 28

A nyugati trendekhez igazodva, manapság már nálunk is egyre népszerűbbé válnak az ünnepi alkalmakkor megszervezett céges bulik, ahol picit kötetlenebbül és felszabadultabban szórakozhatunk, illetve partizhatunk a munkahelyi kollégákkal. Abban az esetben viszont, ha egy-egy ilyen esemény épp a karácsonyi időszakban szerveződik meg, az is szimpatikus gesztus lehet, ha például néhány apró figyelmességgel is meglepjük az alkalmazottakat.

Emblémázható teáskanna szett – az ideális karácsonyi reklámajándék
12 Dec / 2017

Emblémázható teáskanna szett – az ideális karácsonyi reklámajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 33

Ahogyan bizonyos idő elteltével a családi körben is egyre nagyobb kihívásnak számíthat az ajándékozás, úgy nagy valószínűséggel a figyelmes cégvezetők is évről évre nehezebben találják meg a kollégáknak szánt tökéletes ünnepi meglepetést. A tapasztalat ugyanis azt igazolja, hogy az évek múlásával egyre ötletesebb karácsonyi reklámajándék ötletekkel kell előrukkolni, így ha már régen túl vagyunk a megszemélyesített bögre, az emblémázott karácsonyfadísz szett, vagy éppen a feliratozott ünnepi póló történetein, akkor bizony igazi kihívást jelenthet egy-egy újabb minőségi meglepetés kiötlése. 

Ideális céges ajándék felsővezetőnek
05 Dec / 2017

Ideális céges ajándék felsővezetőnek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 31

Közeledvén a karácsonyi időszakhoz, egyre aktuálisabbá válik a céges reklámajándék kérdésköre, hiszen az ünnepi ajándékozás már itthon, Magyarországon is egyre népszerűbb a kis- és középvállalkozások, illetve a nagyobb multi-cégek közösségeiben is. Abban az esetben viszont, ha az adott céges ajándék felsővezetőknek, egész pontosan a vállalkozásunkat irányító, befolyásos személyeknek szánódik, akkor valljuk be, picit már nagyobb a tét, hiszen nem igazán előnyös, ha egy egyszerű bögrével, vagy éppen egy emblémázott golyóstollal lepjük meg őket. 

Tételek: 1 - 6 / 152 (26 oldal)