Reklámajándék ötletek

Reklámajándék bögre, a konyhák kedvelt darabja
16 Oct / 2018

Reklámajándék bögre, a konyhák kedvelt darabja

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 5

Ha sorra vennénk azokat a reklámajándékokat, amelyek igazán töretlen népszerűségnek örvendenek, akkor a bögre biztosan közöttük lenne. Változatos színekkel, kialakítással elérhető, és szinte mindenki szereti használni ezt a konyhai eszközt. Vannak, akik a reggeli kávét fogyasztják kedvenc bögréjükből, mások teázáshoz használják.

Reklámajándék nyakbaakasztó, az apró, de hasznos meglepetés
09 Oct / 2018

Reklámajándék nyakbaakasztó, az apró, de hasznos meglepetés

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 16

Reklámajándék választás során sokak számára nem mindegy, hogy mennyibe kerül majd a számla. Míg a céges partnerek számára egy nívós tollkészlet remek választás, addig nagymennyiségű reklámajándék megrendelés során előfordul, hogy az ár a döntő. Nem véletlen, hogy a golyóstoll, a bögre, vagy például a reklámajándék nyakbaakasztó nagy népszerűségnek örvendenek.

Egyre népszerűbb a reklámajándék készítés
02 Oct / 2018

Egyre népszerűbb a reklámajándék készítés

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 23

Javítani szeretné értékesítési mutatóit? Fontosnak tartja, hogy olyan lépéseket tegyen a siker érdekében, amelyek kifizetődőek és hosszú távon is megmutatják előnyeiket? A reklámajándék készítés ma már elmaradhatatlan elemét képezi a marketing tevékenységnek. A kínálat minden korábbinál szélesebb, így legyen szó szezonális szóróajándékokról, vagy az év bármely időszakában hasznos darabokról, mindenki találhat elképzeléseinek megfelelő típust. 

Reklámajándék webáruház: adja le rendelését online!
25 Sep / 2018

Reklámajándék webáruház: adja le rendelését online!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 18

A világháló kitűnő választásnak bizonyul szórakozás vagy például kapcsolattartás terén, de sokan vásárlás céljából sem szívesen mondanak le előnyeiről. Nincs ez másként akkor sem, ha reklámajándékok beszerzéséről van szó. Az emblémázott ajándéktárgyak minden korábbinál népszerűbbek és sokan belátják ma már, hogy segítségükkel sokkal inkább megszólíthatóak a piaci szereplők, mint például a méregdrága televíziós reklámokkal. 

Bluetooth hangszóró reklámajándék gyanánt: zene bárhol, bármikor!
18 Sep / 2018

Bluetooth hangszóró reklámajándék gyanánt: zene bárhol, bármikor!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 17

Napjaink ma már elképzelhetetlenek az olyan korszerű készülékek nélkül, mint a laptop, a tablet vagy az okostelefon. Segítségükkel bárhol, bármikor böngészhetünk a világhálón, tarthatjuk a kapcsolatot szeretteinkkel, vagy akár munka, szórakozás, vásárlás kapcsán vehetjük igénybe az eszközöket. Gyakran esik rájuk a választás zenehallgatás során is, melyhez többféle kiegészítő közül választhatunk. A nagy népszerűségnek örvendő bluetooth hangszóró reklámajándék gyanánt is kitűnő választásnak bizonyul, hiszen segítségével akár otthon, akár például kirándulás, piknikezés, szalonnasütés alkalmával is hallgathatunk zenét.

Irány a természet: ugrálókötéllel!
11 Sep / 2018

Irány a természet: ugrálókötéllel!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 31

Az egészséges életmód egyik fontos területe a rendszeres testmozgás. Hiába van azonban testre és lélekre egyaránt jótékony hatással, sokan mégis igencsak nehezen illesztjük azt be napjainkba. A súlyfelesleg kialakulásával egyre nehezebb lesz rávenni magunkat a fizikai aktivitásra, és sajnos innentől már egészségügyi kockázatot is hordoz magában a mozgáshiány. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kihasználjuk a rendelkezésre álló szabadidőt, és aktív pihenéssel töltsük azt. 

Tételek: 1 - 6 / 186 (31 oldal)