Reklámajándék ötletek

Felnőtt póló nyomtatás kiváló minőségben
12 Jun / 2018

Felnőtt póló nyomtatás kiváló minőségben

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 11

Ha öltözködésről van szó, akkor a hagyományos ruhadarabok mellett mindenképpen szót érdemelnek azok a típusok, amelyek a céges image alakításában játszanak döntő szerepet. A piaci szereplők között szép számmal megtalálhatóak azok a cégek, amelyek különös figyelmet fordítanak arra, hogy alkalmazottaik megjelenésükkel is egységes képet alkossanak. A felnőtt póló nyomtatás során a kívánt felirat, embléma helyezhető a pólóra, ezzel is a cég által képviselteket hirdetve.

A tökéletes reklámajándék csak egy illúzió?
05 Jun / 2018

A tökéletes reklámajándék csak egy illúzió?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 16

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy vajon létezik egyáltalán tökéletes reklámajándék? Általában azoknak jut eszébe ez a téma, akik túl vannak már néhány sikertelen kampányon. Először is érdemes tisztázni, hogy mit takar ezen a területen, hogy “tökéletes”. Hiszen univerzális értelemben szinte felesleges hibátlanságról beszélni, mert az mindenkinek mást jelent. 

A sikeres szóróajándékok nyomában
22 May / 2018

A sikeres szóróajándékok nyomában

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 63

A szóróajándékok fontos funkciót töltenek be, éppen ezért a kiválasztásuk prioritást élvez. Ha eddig még nem mert belevágni a reklámajándékozásba, vagy nem úgy sültek el a próbálkozásai, ahogyan szerette volna, akkor fedezze fel a sikeres kampány titkát. Az első és legfontosabb a kreativitás. A mai világban egy-egy ötletes megoldás valódi reakció-dömpinget eredményezhet. Amennyiben például figyelembe veszi az aktuális évszak jellemzőit, úgy szó szerint ütős ajándékokkal lepheti meg partnereit. 

Az emblémázás igazi nyertes stratégia!
15 May / 2018

Az emblémázás igazi nyertes stratégia!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 52

Az emblémázás a lehető legjobb alternatíva, ha vállalatát megfelelő feltételek mellett, eredményesen akarja hirdetni. Természetesen a közvetlen megoldások is kellően hatékonyak, de a logóval ellátott reklámajándékok több szempontból is optimálisak. Egyrészt általuk figyelmességéről biztosíthatja üzletfeleit, vállalati partnereit, vagy jövőbeli kollégáit. Ez a fajta odafordulás a mai világban ritkaság számba megy, mivel személyes kontaktust igényel, amihez pedig elengedhetetlen a minőségi időtöltés. 

Itt a nyár, jöhetnek a strandjátékok!
08 May / 2018

Itt a nyár, jöhetnek a strandjátékok!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 53

A strandjátékok szépen-lassan előkerülhetnek a gardróbok mélyéről, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy idén váratlan gyorsasággal toppan be a tikkasztó nyár. Ha már egyszer a szükség úgy kívánja, hogy a frizbik, párnák, labdák és egyéb kellékek előkerüljenek, akkor miért ne használná ki a bennük rejlő előnyöket? Hogy mire gondolunk? Természetesen a praktikuma minden egyes játékszernek adott, de van egy rejtett jellemvonásuk, amit könnyedén felhasználhat céges céljainak eléréséhez. 

A stresszlabda nyertes meccslabda!
02 May / 2018

A stresszlabda nyertes meccslabda!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 51

A stresszlabda az egyik leginkább kedvelt irodai, munkahelyi kiegészítő. Ha már egyszer boxzsákok nem lóghatnak minden falról, akkor maradnak a marokban tartható, kézzel szorongatható variánsok. Annak idején, amikor először feltűntek ezek a furcsa kellékek a piacon, senki sem értette, hogy miért olyan híresek külföldön vagy, hogy tulajdonképpen mi a hasznuk? Ezek a kérdések az első rámarkolás után semmissé váltak. Az idegeskedés, frusztráltság, vagyis a stressz mindennapos következmény.

Tételek: 1 - 6 / 171 (29 oldal)