Reklámajándék gyerekeknek? Igen, játékra fel!

Reklámajándék gyerekeknek? Igen, játékra fel!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-09-27 Találat: 206

A reklámajándék gyerekeknek nagyjából két típusú lehet, egyrészt játékos variáció, amivel a gyerkőcök szívesen töltik el a szabadidejüket: bumeráng, labda, tollkészlet stb. Másrészt a praktikus verziók is sikert arathatnak, iskolakezdés környékén például az iskolatáska, a tolltartó kiváló elhatározás, de akár a ruhaneműk, baseball sapkák is eredményesek teljesíthetnek ezen a területen. 

Felületeik kivétel nélkül alkalmasak az emblémázásra, mégpedig jól látható, könnyen felismerhető módon. Így az embléma önálló életre kelhet az ajándékozás után, ha kellően sokat jár kézről-kézre az a tárgy, kellék vagy kiegészítő, ami magán viseli cége vagy szolgáltatása ismertetőjegyét.

Ettől a pillanattól kezdve pedig maximális hatékonysággal töltheti be “feladatát”, azaz vállalata reklámozását. A praktikus variációk preferálása megtérülő befektetés, mivel a semmire sem használható verziók pillanatok alatt a kukában, jobb esetben a szekrény aljában végezhetik.

Ha még konkrétabban körül kívánja írni, hogy milyen típusú szóróanyag tekinthető tökéletesnek, akkor érdemes meggondolnia a speciálisan, gyerekeknek szánt alternatívák használatát. Azzal, hogy a strandon kiterített törölköző, vagy a kertben felfújt labda folyamatosan szem előtt van, gyakorlatilag bebiztosíthatja reklámajándékozási céljai elérését.

A reklámajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szólhat! 

A kifejezetten gyerkőcöknek készített szóróanyagoknál még egy fokkal sikeresebbek azok a variánsok, amik egyszerre mozgatják meg (szó szerinti értelemben is akár) az egész családot. A bumeráng vagy labda kicsik és nagyok kedvencévé avanzsálhat, de mondjuk egy több méretben átnyújtott sapka-csomag is sikert arathat. Így kis odafigyeléssel kifejezetten nagy meglepetést szerezhet cége szórótermékével.