Reggeli kávé karácsonyi hangulatban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-10-13 Találat: 1729

A téli reggeleken az ébredés talán még nehezebb, mint az év többi szakaszában. Semmi kedvünk felkelni az ágyból, hiszen a lakásban hideg van, otthonunkból kilépve pedig még nagyobb zimankó vár. A reggeli kávéra tehát nagyobb szükségünk van, mint bármikor máskor. 

Nem mindegy azonban, miből isszuk meg az aromás italt: ha a bögre unalmas fehér, nincs rajta semmi, csorba vagy kopott, a koffein önmagában nem biztos, hogy elegendő motivációt jelent a ránk váró munkához. Hiszen a kávézás több mint az ébresztő ital elfogyasztása; egy szertartás, amellyel megalapozhatjuk a hangulatunkat az előttünk álló napra.

Egy ízléses bögréből még jobban esik a reggeli kávé

Egy jópofa, vicces vagy épp elegáns bögréből jobban esik a kesernyés fekete, a kapucsínó és a tejeskávé is. Ha pedig közeleg a karácsony, a reggeli kávézáshoz egy ünnepi hangulatú bögre dukál. Kínálatunkban megtalálja az ideális karácsonyi reklámajándékot ügyfelei vagy munkatársai számára. A termékkel bárkit meglephet, kortól és nemtől függetlenül – amiatt sem kell aggódnia, hogy a megajándékozott esetleg nem kávézik, hiszen a tea vagy a forralt bor is ugyanolyan jól esik a bögréből.

Piros karácsonyi bögreAjánlatunk: Piros ünnepi bögre karácsonyfamintával

A piros Julgran karácsonyi bögre ünnepi mintával díszített. A ø98×80 mm-es, karácsonyfát ábrázoló csészébe 300 ml-nyi forró ital fér. A reklámajándékot papírdobozban szállítjuk. A termék egy 80x70 cm-es felületen emblémázható; itt kaphat helyet cége logója, illetve akár egy személyes ünnepi jókívánság is.