Polár takarók, a tél sztárjai!

Polár takarók, a tél sztárjai!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2018-01-24 Találat: 123

A polár takarók nem hiányozhatnak szekrényéből, hogy amikor a tél beköszönt, akkor azonnal elő tudja őket venni, általuk fázós tagjait bebugyolálni. Igazság szerint korántsem a zimankós mínuszok idején nevezhetőek sztároknak a polárból készült termékek. Az ősz, vagy a tavasz kettős időjárása épp annyira megkívánja az alkalmazásukat.

Számos előnyük miatt nem meglepő, hogy nagy népszerűségnek örvendenek. Egyrészt ontják a meleget, ami miatt otthonában akár csak egy takaró is elegendő lehet ahhoz, hogy maga mögött tudja hagyni a dideregtető fagyokat. Másrészt könnyűek, ami az anyaguk pilleségének köszönhető. Nem nehezednek rá az emberre, azaz, a gyakorlat nyelvére lefordítva: nem nyomják össze.

Harmadrészt pazarul tisztíthatóak: mosógép segítségével pikk-pakk kimoshatóak, ráadásul a száradási idejük is minimális. Nem kell napokat várnia arra, hogy újra beburkolhassa magát a pihe-puha érintésű polár takarójával. Végül, de nem utolsó sorban roppant kedvező áron szerezheti be őket, ami tovább növeli előnyeik számát. És hogy ez miként kapcsolódik a reklámajándékok világához? A takaró Pazar felület arra, hogy emblémával, logóval ékesítse: terebélyes, jól látható, és teljes egészében kihasználható. Kellhet ennél több?

A logózott polár takarókkal duplán jól járhat!

A saját felirattal, azaz cégének, szolgáltatásának reklámjával díszített kellékek dupla célt szolgálnak. Egyrészt kiváló reklámajándékok, amiknek céges ügyfelei, partnerei nagyon fognak örülni. Másrészt praktikusságuk, esztétikusságuk miatt folyton közkézen fognak forogni (ez garantálható), így a marketinges fogás maximálisan eléri a célját.Így kis befektetéssel rengeteget nyerhet!