Polár sapka-sál-kesztyű szett ügyfelének karácsonyra

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-09-26 Találat: 1472

Karácsonyi ajándékként érdemes olyasmivel meglepni ügyfelét, amit egész télen használhat. Így azonnal birtokba veszi majd, és az új év beköszöntével sem feledkezik meg cégéről. Egy polár sapka-sál-kesztyű szett ideális reklámajándék

Karácsonyi ajándékként érdemes olyasmivel meglepni ügyfelét, amit egész télen használhat. Így azonnal birtokba veszi majd, és az új év beköszöntével sem feledkezik meg cégéről. Egy polár sapka-sál-kesztyű szett ideális reklámajándék, hiszen kellemesen melegít a mínuszokban, illetve amiatt sem kell aggódnia, hogy ügyfelének van már ilyen, így nem fogja használni, hiszen egy hasonló szettből nem árt legalább kettő.

Kellemesen melegít a leghidegebb télben is

A polár anyag meleg és puha, így kényelmes viseletet biztosít. Az Estepa polár szett különböző színekben – arany, fekete, piros, kék – rendelhető. A szettet egy cipzáras poliészter tokban szállítjuk.

Szabadidős programokra és a mindennapokban egyaránt hordható

A 180g/m² polár szövetből készült sapka, sál és kesztyű visszafogott és elegáns, így nemcsak sportos programokhoz viselhető, de természetesen a téli kirándulások vagy futás alkalmával is hasznos kiegészítő. A 95×270×95 mm méretű termék hímzéssel logózható, egy 120×80 mm-es felületen.