Okos kézmelegítő karácsonyra

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-10-13 Találat: 1898

Még nem lehet tudni, mennyire lesz hideg az idei tél, de érdemes már most segítenünk ügyfeleinknek felkészülni a legkeményebb mínuszokra. 

Ahelyett, hogy egy hagyományos kesztyűt ajándékoznánk nekik, érdemes meglepnünk őket egy a kapacitív érintőképernyős eszközök kezelésére is alkalmas darabbal – főként, ha cégünk informatikával foglalkozik, vagy célcsoportunk használ feltételezhetően nagy arányban ilyen készülékeket.

Az érintőképernyős kesztyű számtalan árnyalatban rendelhető

2013-as adatok szerint Magyarországon 2,5 millió okostelefont és 300 ezer táblagépet használnak; főként a 35-44 éves korosztály tagjai: ők teszik ki az érintőképernyős eszközök tulajdonosainak felét. Ha célcsoportunk is főként ebből a korosztályból kerül ki, egy emblémázott okoskesztyű ideális ajándék karácsonyra. A kínálatunkban megtalálható Actium érintőképernyős kesztyű műszálas anyagból készül, és piros, fekete, kék, rózsaszín, sárga, illetve szürke színben kapható.

A kesztyű segítségével a legnagyobb mínuszokban is kényelmesen telefonálhatunk

Actium érintőképernyős kesztyűkA három ujján speciális borítással rendelkező ruhadarabot viselve ugyanúgy kezelhetjük az érintőképernyős készülékeket, mint puszta kézzel. A kapacitív érintőképernyők esetében ugyanis a kijelző borítása alatt egy rácsos szerkezetű vezetőréteg található, melynek elektromos mezőjében a képernyőt megérintő ujjunk zavart okoz, hiszen töltést vezet el. Egy hagyományos kesztyű erre nem képes, azonban a speciális borítású darab már igen. Az érintőképernyős kesztyű transzfernyomással emblémázható, nyolc színnel, egy 40x40 mm-es felületen. Actium érintőképernyős keszttyűk!