Milyen karácsonyi szóróajándékot válasszon?

Milyen karácsonyi szóróajándékot válasszon?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-11-12 Találat: 105

A kérdés nem egyszerű, a dilemma rendszeresen, évről-évre felmerül: vajon milyen jellemzőkkel büszkélkedik a közelítően tökéletes, karácsonyra hangolt reklámajándék? Egyáltalán létezik olyan alternatíva, ami univerzális értelemben telitalálatos? 

Vagy az egyénre szabottság az egyetlen járható út? Tény, hogy a legjobb, amikor konkrét információkra alapozva egyéni elvárásokhoz igazíthatja a döntését, ám ez egy nagy vállalat esetén majdnem esélytelen vállalkozás. Lehetetlen az összes partnert felkeresni, kikutatni és egyáltalán.

Nem is cél az ilyesfajta mélyre ásás. Persze az más tészta, pontosabban más ajándékozási szituáció, ha az önhöz közelálló partnereket kívánja meglepni, mert ebben az esetben eleve egy másabb típusú kontaktusról, szorosabb nexusról van szó.

A legfőbb kérdés, azonban még mindig megválaszolatlan: milyen tulajdonságok körvonalazzák a legpontosabban a közelítően tökéletes reklámajándékot? Szigorúan szakmai szemmel az a meglepetés tekinthető ideálisnak, mely látható módon ölti fel cége logóját, emblémáját, színvilágát, azaz képviseli szolgáltatását.

Ám ez önmagában a legkevésbé sem elég a sikerhez, mert, hogy olyasvalamibe kell beleálmodnia vállalata esszenciáját, mely vagy kellően hasznos, vagy megfelelő mértékben szép. A dekorációs kiegészítők tökéletesek, mert egyszerűen minden cégnél szükség van rájuk, s nem lehet elég korán elkezdeni az ajándékozásukat.

Akár már a karácsonyt megelőző második hónapban előrukkolhat meglepetésével, beelőzve ezzel mindenkit, egyfajta előnyt szerezve pusztán a jó időzítésnek hála. A girlandok, csúcsdíszek vagy gyertyák remek variációk, melyek bármely irodában megállják a helyüket, sőt még az otthoni díszek közül is kiemelkedhetnek. A kreativitás némi figyelmességgel és ünnepre hangoltsággal vegyítve pazar kombináció.