Miért kihagyhatatlan lehetőség az emblémázás?

Miért kihagyhatatlan lehetőség az emblémázás?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2018-02-27 Találat: 1777

Az emblémázás szinonimája lehetne az egyediségnek. Hogy hogyan varázsolhat egyszerű, hétköznapi, vagy sablonos tárgyakat különlegessé, exkluzívvá? Úgy, hogy „rájuk nyomja a bélyegét”. Pontosabban a „nyomás” részét mi vállaljuk, önnek csak feliratát, logóját kell hoznia hozzá. Néhány pillanat alatt elkészülhet a cégére, szolgáltatására szabott toll, bögre, vagy éppen sapka. Kívánalmának megfelelően. 

A partnereinek szánt céges ajándék kiválasztása nem olyan könnyű feladat, mivel a legjobb, ha ötlete egyszerre praktikus, és egyéni. De mi tartozhat ebbe a kategóriába? A bögre, toll, jegyzettömb hasznos, de nem túl kreatív. Az egyébként szemet gyönyörködtető variációk ötletesek, de mivel nem hasznosíthatóak, így előbb-utóbb a fiókok, szekrények mélyére kerülnek.

Akkor mi a megoldás? Természetesen a legjobb, amit tehet, ha olyan tárgyakat szemel ki, amelyek praktikusságuk miatt előtérben maradnak, az átadásukat követően. Egy szóróajándék csak akkor tudja elérni a célját, ha folyamatosan szem előtt van. Így ugyanis szabadon hirdetheti önt, cégét, szolgáltatását.

Az emblémázás csodákra képes!

Vegyünk egy sablonosnak mondható, mindennapos eszközt: egy bögrét. Mindenkinek minimum kettő csücsül a kredencében, és legalább egy a munkahelyén. Az emberek többsége mégis szereti, sőt gyűjti őket. Akkor miért ne alapozhatna erre? Mi az, ami gyűjtésre alkalmas, pontosabban mitől válik egyedivé egy tárgy? Attól, ha olyan bélyeget kap, ami más terméken nem szerepel. Az ön szlogene, vagy éppen emblémája pontosan ilyen. Megismételhetetlen. A logóval ellátott bögre így könnyedén a reflektor fényébe kerülhet: beteljesítve célját, hirdetve vállalkozását.