Logózott golyóstoll, mint kitűnő reklámajándék!

Logózott golyóstoll, mint kitűnő reklámajándék!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2018-01-29 Találat: 1216

A logózott golyóstoll arra termett, hogy önt, cégét, szolgáltatását hirdesse: emblémáján, feliratán keresztül, egyszerű, kézbe fogható, megmarkolható módon. Hogy miért Pazar döntés a toll, mint szóróajándék? Lehet, hogy sokan úgy vélik már kissé elcsépelt az írószerszámok logóztatása. Ám egy valami vitathatatlan: vannak olyan kellékek, amik még akkor sem mennek ki a divatból, ha már ezer éve a porondon szerepelnek. Talán nem meglepő önnek, hogy az írószerszámok ebbe a kategóriába tartoznak.

Hogy miért? Mert bár millió és egy van belőlük, valahogy mindig hiánycikknek minősülnek. Ha járt már úgy, hogy irodájában épp egy ceruza sem akadt a kezébe, akkor valószínűleg testközelből ismeri ezt az érzést. Ezekből az irodai kiegészítőkből egyszerűen nem elég. Kell, hogy legyen utánpótlás, kell, hogy legyen vésztartalék, amihez lehet nyúlni. Eddig rendben is vagyunk, de jó kérdés, hogy hogyan válhat egy egyszer használatos toll jó reklámajándékká?

Sehogy! Tehát a minőség elsőbbséget élvez! Önnek arra kell törekednie, hogy olyan alapanyagot jelöljön ki logózásra, ami egyrészt esztétikus, tehát figyelemfelkeltő (már önmagában is, mindenféle egyéb felirat nélkül), másrészt kezes, tehát a praktikus oldalát tökéletesen ki lehet aknázni. Harmadrészt pedig a reklámajándékozási céljainak fizikailag is megfelel, vagyis a logó jól látható helyre tehető.

A logózott golyóstoll beváltja a hozzá fűzött reményeket! Ilyen pozitív feltételek mellett nem lehet kétséges beruházásának sikere. Olyan kelléket adhat így partnerei, céges ügyfelei számára, amit szívesen tartanak majd maguknál, ami kíséri őket útjaikra, és ami így minden, marketinggel kapcsolatos álmát valóra váltja.