Karácsonyi reklámajándékok - lepje meg munkatársait!

Karácsonyi reklámajándékok - lepje meg munkatársait!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-10-29 Találat: 123

Napról napra közelebb kerülünk az Advent, azaz a várakozás időszakához, melynek csúcspontja a karácsony, a szeretet ünnepe. A Szentestét közvetlenül megelőző időszak már a családi elmélyülés periódusa, azaz céges életében az ünnep előtti hetek, hónapok azok, amik mérvadóak és kihasználhatóak (vállalati szinten), s melyek kihasználhatóak - mondjuk az ünnepi hangulat megteremtésére. 

Ahogy közeledünk az október végéhez mind sürgetőbbé válik ez az igény, s ez nem is csoda. Ám ellenállás helyett a legjobb, ha él a lehetőség adta előnyökkel. Mert, hogy a karácsonyi dekorációk és különböző díszítőelemek kitűnő reklámajándékok is, egyben.

Túl a bögrék és tollak világán, várják a hógömbök, csúcsdíszek, girlandok, gyertyák, és egyéb kiegészítők, amik a karácsony szellemiségétől átitatva igazán egyedivé válnak. Akkor meg pláne, ha vállalata logójával, emblémájával látja el, s adja tovább őket, így hirdetve a meglepetés örömét. A munkatársai egészen biztosan értékelni fogják a nem hétköznapi figyelmességet, ami azon túl, hogy ötletes, szép, kifejezetten hasznos is egyben.

Ezután következhet a céges díszítés, ami valódi csapatépítő program, összehozza az embereket, s egy hullámhosszra állítja őket. Ilyen komplex figyelmességgel lepheti meg partnereit, kollégáit akkor, ha a megszokott reklámajándékok helyett a karácsonyra fókuszál, s az ünnephez illő variációkkal rukkol elő.

Természetesen szilveszterre szabott csákóval és anyósnyelvvel is megalapozhatja a kicsattanóan jó hangulatot, az már csak egyedi ízlésén, és persze kreativitásán múlik, hogy mik azok a kellékek, melyek cége színeibe öltözve, karácsonyi ajándék formájában reklámozási célokat is betölthetnek.