Karácsonyi reklámajándék - lepje meg vásárlóit apróságokkal!

Karácsonyi reklámajándék - lepje meg vásárlóit apróságokkal!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-11-05 Találat: 107

Nem egyszerű újat mutatni a karácsonyra szánt reklámajándékok területén, mert hogy ez az az időszak, amikor a legtöbb vállalat úgy dönt, meglepi munkatársait, ügyfeleit, sőt vásárlóit valamilyen apróbb figyelmességgel. A tollak, noteszek, bögrék és naptárak halmokban várják a sorukat és sorsukat, hogy az emblémázást követően megpróbálják a lehetetlent, azaz kitűnni a tömegből. 

Azért nehéz ez a vállalkozás, mert nagy a konkurencia, lévén általában ugyanolyan típusú kellékek után nyúlnak a cégek, ebben a periódusban. Vagyis egyetlen módja van annak, hogy kitűnjön a sokaságból, ha megcsillogtatja kreativitását. Már csak az a kérdés, hogy mekkora büdzsé áll a rendelkezésére?

Nyilván ennek fényében könnyebben ráakadhat azokra a variációkra, amik anyagilag is beleférnek a költségvetésbe, s mégsem a megszokott alternatívák közé tartoznak. Mit szólna mondjuk egy díszgömbhöz? Ez az a dekorációs elem, ami minden otthonban helyet és teret kaphat a fán, vagy éppen a lakás valamelyik kijelölt pontján. A gyertya is kitűnő választás, ami lángjával egyszeriben meghitt félhomályt teremthet.

Nem mindegy, hogy hány emberrel kell számolnia akkor, amikor oszt-szoroz. Ha minden egyes vevőjét meg kívánja lepni, akkor a legideálisabb ténylegesen valamilyen jelzés értékű apróságban gondolkodnia, de ha kisebb létszámú körről van szó, akkor akár a hógömb is játszhat, hogy csak egy, karácsonyi ötletet említsünk.

Hogy mi az, ami borítékolhatja karácsonyi reklámajándékozása sikerét? A figyelmesség és az ünnepre szabottság. Az emberek biztos, hogy nagyon nagyra értékelik majd ajándékozási gesztusát, s ha ehhez még elégedettség is társul, látva a meglepetés tárgyát, akkor felteheti az i-re a pontot.