Karácsonyi bevásárlótáska ügyfelének ajándékba

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-10-16 Találat: 1552

A karácsonyi bevásárlást kevesen élvezik. Bár az ajándékok beszerzése önmagában örömteli tevékenység is lehet, hiszen közben egyfolytában azon gondolkozunk, hogy fog tetszeni a megajándékozottnak, milyen arcot vág majd, ha kibontja a csomagot. 

Ha viszont nekünk kell megvásárolnunk az összes meglepetést az egész rokonságnak, a barátoknak, és még az ünnepi menü összeállítása, valamint az élelmiszervásárlás is ránk vár, könnyen elfáradhatunk.

Tegyük élvezetesebbé ügyfelünknek az ünnepi bevásárlást

Egy vidám karácsonyi bevásárlótáskával azonban könnyebbé teheti ügyfele számára az ünnepi bevásárlást. Ilyenkor sosem elég a táskákból, hiszen nem ritka, hogy a háziasszony több szatyornyi ajándékkal tér haza. Ráadásul, a gyenge műanyag szatyrok hamar elhasználódnak, és akár el is szakadhatnak a csomagok alatt. Nincs annál bosszantóbb, mikor a frissen vásárolt ajándéktárgy emiatt megsérül, és másnap kezdhetjük újra a keresgélést.

Strapabíró és helytakarékos

Ez a piros, összehajtogatható karácsonyi bevásárlótáska 190T poliészterből készült, azaz sokkal strapabíróbb egy műanyagnál. A táska praktikus, hiszen kicsire összecsomagolható, így minden válltáskában elfér. Összehúzható tokja mikulássapka alakú, így új tulajdonosa azonnal jobb hangulatba kerül, amint kibányássza a táskájából, és a fárasztó vásárlás sokkal vidámabban folytatódhat. A termék mérete 380x390 mm, és egy 210x210 mm-es felületen logózható.

De a kiválasztott ajándéktárgyakat valamibe csomagolni is szeretnénk, de a csomagolás ne okozzon bonyodalmat, dísz táskáink kiváló alkalmat adnak erre is.

Csak kattintson a termékre és már is megrendelhető !

Fehér karácsonyi reklámtáska Piros karácsonyi reklámtáska Zöld karácsonyi reklámtáska
Zöld karácsonyi feliratos bevásárlótáska Piros karácsonyi feliratos bevásárlótáska fehér karácsonyi feliratos bevásárlótáska
Papírtáska ajándékokhoz Közepes papírtáska ajándéktárgyakhoz Nagy papírtáska reklámajándékokhoz karácsonyra