Karácsonyi ajándék tipp

Karácsonyi ajándék tipp

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2016-11-01 Találat: 1243

Zokni? Na, nem azzal mindenkinek tele van a hócipője… Toll? Oké, hasznos meg minden, de épp karácsonyra? Bögre? Ez már nem rossz, de önmagában kicsit kevés… Önnek is problémát okoz, hogy kiválassza megfelelő karácsonyi ajándékát munkásai számára? Tudjuk, hogy ez nem egyszerű feladat, amennyiben egyszerre szeretne figyelmes, hasznos, ünnepi meglepetéssel szolgálni az esztendőben végig szorgosan munkálkodó kollégái számára. 

Így mi némi konkrétummal próbáljuk segíteni választását… Mit szólna ha azt mondanánk, hogy a céges emblémával ellátott egyedi, személyre szóló, exkluzív, minőségi ajándék nem kell, hogy álom maradjon csupán?A Double espresso szettről sok minden elmondható. Exkluzív, extra, egyedi, karakteres, nem sablonos, kreatív, és maximálisan karácsonyi. Egyszerű a szó nemes értelmében, mégis nagyszerű a fekete vagy fehér díszdoboz tartalmát szemlélve. Mindezt céges kivitelben, emblémázva…

Jöjjenek tehát a részletek: mit is rejt az ünnepi díszdoboz?
- 1 db 500 ml Csúzi natúr almaszörp
- 1 db 360 gr Csúzi fahéjas szegfűszeges almalekvár
- 1 db 70 gr Csúzi fahéjas szegfűszeges almasajt
- 1 db 40 ml Csúzi fahéjas szegfűszeges almalekvár
- 1 db 250 ml "Double Espresso" termo bögre.

 

A bögre egyszerűsége, a termékek mézédes nagyszerűségével kombinálódik. Persze a termo, mint tulajdonság abszolút exkluzívvá teszi a választásunkat, ráadásul a termékek mind íz világukban, mind megjelenésükben, mind minőségükben ékes díszei lehetnek az ünnepi hangulatnak. A karácsonyi ajándékok királynőjévé avanzsálhat ez a csomag, főleg, hogy céges emblémájával egyedivé teheti ezt a fantasztikus válogatást.