Karácsonyfadísz reklámajándéknak

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-10-16 Találat: 1660

Ideális céges karácsonyi ajándék lehet bármi, amit a címzett az ünnepek idején vagy akár egész télen hordhat vagy használhat, például egy meleg sapka-sál-kesztyű, egy kézmelegítő vagy egy érintőképernyős kesztyű. De a kifejezetten ünnepi ajándékok közül is válogathatunk.

Könnyen kiderülhet, hogy nincs otthon elég dísz

Asztali vagy karácsonyfadíszekből egyetlen háztartásban sem lehet elég, hiszen előfordulhat, hogy azok elpakolása vagy tárolása közben valamelyik eltörik, összegyűrődik vagy megsérül. Elég bosszantó, ha már csak a lakás vagy a fenyőfa feldíszítésekor derül ki, hogy nincs elegendő díszünk, és kénytelenek vagyunk valamilyen szükségmegoldást keresni. Az is megtörténhet, hogy bár ügyfelünknek mindeddig megfelelő mennyiségű dísze volt otthon, ám idén valamiért nagyobb fát készül állítani (például, mert gyermek érkezett a családba), és egy nagyobb fán a több dísz sokkal jobban mutat.

Színezhető karácsonyfadíszek és filcfigurák

Ha időben megkezdjük a céges karácsonyi ajándékok beszerzését, megelőzhetjük, hogy az ügyfél magának vásároljon díszeket, és inkább azokat aggassa a fára, vagy helyezze az ünnepi asztalra a mi ajándékunk helyett. Kínálatunkban többféle karácsonyi díszt talál. Választhatja például az Andoya kiszínezhető karácsonyfadíszt, amely az ünnepi készülődést a gyerekek számára is élvezetessé teszi, hiszen ők is hozzájárulhatnak a fa szépségéhez. A rénszarvas, hópehely vagy karácsonyfa alakú színes filcfigurák pedig karácsonyfa- és ajtódísznek is kiválóak.