Karácsonyi illat ügyfele otthonában

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-09-30 Találat: 1404

Az ünnepek közeledtével mindenki igyekszik gondoskodni arról, hogy igazi karácsonyi hangulat uralkodjon otthonában

Az ünnepek közeledtével mindenki igyekszik gondoskodni arról, hogy igazi karácsonyi hangulat uralkodjon otthonában. Ehhez nem feltétlenül van szükség drága dekorációra; néhány ötletes és kreatív megoldás is megteszi. De bármilyen ízlésesen díszítettük is fel a lakást, valami még hiányzik; mégpedig a karácsony illata.

Segíthet ügyfelének megteremteni a karácsonyi hangulatot

Segíthet ügyfelének vagy munkatársának abban, hogy otthonába belépve megragadja a karácsonyi süteménykészítés hangulata: ha a vanília és a kávé illata lengi be a lakást, egy egyszerű téli munkanap estéje is ünneppé válik. A Delicious gyertyaszett ami 6 db, vanília és kávé illatú gyertyát tartalmaz. A termék mérete 110x20x75 mm, és egy 70×70 mm-es felületen logózható, egy vinyl matrica felragasztásával.

Elegáns ajándék bárkinek

A gyertyaszett egy elegáns, átlátszó műanyag fedelű dobozban érkezik, így a csomagolásról sem kell gondoskodnia. A dobozt átfogó szalagra kötött kártyára pedig ráírhatja jókívánságait vagy akár személyes üzenetét, ezzel még kreatívabbá téve a meglepetést. A gyertyaszett univerzális reklámajándék, így bármilyen nemű vagy korú ügyfelének adhatja. Amiatt sem kell aggódnia, hogy a megajándékozott bevásárolt már teamécsesből otthonra, hiszen a hagyományos, fehér gyertyákat garantáltan lecseréli majd ezekre az illatos díszekre.