Jöhet a toll emblémázás?

Jöhet a toll emblémázás?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-10-08 Találat: 394

A toll emblémázás pofonegyszerű feladat, ha minket választ. Persze azért az nem mellékes információ, hogy egyrészt a logója milyen szerkezetű, hogyan jeleníthető meg, mennyire informatív stb. Másrészt az írószer típusa is mérvadó, különösen a látványos megjelenítés szempontjából. 

Nem elegendő ugyanis a rendelkezésre álló felület megléte, ennél jóval több kell az összhatáshoz és vele együtt a sikerhez. Ha például annyira sürgeti a logózást, hogy a tervezés időszakát elkapkodja, akkor komoly hátrányokkal szembesülhet a későbbiek során. Hiszen milliónyi toll végezte már a fiók, a szekrény mélyén, vagy rosszabb esetben a kuka legalján azért, mert nem volt eléggé figyelemfelkeltő, és érdekes.

Nyilván ettől még funkcionalitását nem veszíti el, viszont a szemrevalóbb darabok óhatatlanul előbbre kerülnek a használhatósági listán. Érdemes élnie a szemrevaló embléma előnyeivel. Ha partnereit egyetlen pillantás után megfogja a toll látványa, stílusossága, akkor gyakorlatilag nyert ügye van, különösen annak fényében, hogy egy-egy telitalálatos minta szinte beleéghet a szemlélődők tudatába.

A toll, mint szóróanyag ezer éve használatos kellék és általában kiválóan szerepel, már ami a reklámozás eredményességét illeti. Ennek csupán egyetlen feltétele van, a használat. Ha kézről-kézre jár, akkor nem vitás: maximalizálhatja az írószerben rejtőző, reklámajándékos pozitívumokat.

A toll emblémázás nem kihívás!

Ha a tervezés szakaszán túllépett, s már csak a megvalósítás van hátra, akkor cégünkre bátran rábízhatja magát és persze írószerszámát. Az emblémázás folyamata roppantul egyszerű és nem utolsó sorban gyors, ám az év végét megelőzően érdemes időben elkészíttetnie a logózott termékeket, hogy nehogy kiszaladjon az időből.