Jegyzettömb nélkül nem élet, az irodai lét!

Jegyzettömb nélkül nem élet, az irodai lét!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2018-02-24 Találat: 655

A jegyzettömb egy ikonikus irodai kellék, ez minden kétség felett álló kijelentés. Szükség van rá, ha valamit gyorsan le kell firkantani, elengedhetetlen, ha üzenetet kell hagyni, és a legjobb az lenne, ha mindig rendelkezésre állna minimum tíz darab az ember keze ügyében. A legszebb az egészben, hogy az esetek nagy százalékában soha nincsen akkor egy darab sem – sem a fiókban, sem kézközelben – amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Bár olyan irodaszerről van szó, amit akár elcsépeltnek is tekinthetne a reklámajándékok területén, valójában igazi kis gyöngyszem, aminek a csillogása túlmutat az idő kerekén. 

Az ok egyszerű. Mindegy, hogy hányan csináltattak már. Mindegy, hogy partnere, ügyfele hány darabbal kapott belőle az elmúlt években: ez fogyóeszköz. S miután egy tömb le- és elfogyott jön a következő. Márpedig a soron következő viszonylag sokáig marad a kíváncsi tekintetek előterében, így tehát cégét, szolgáltatását hosszú időn át, passzívan reklámozhatja. Erőltetés, és kényszer nélkül. Az az egyszerű tény, hogy erre a kiegészítőre minden irodában hatalmas szükség van, megteremti a keresletet rá. Ráadásul a felülete kitűnően alkalmas arra, hogy logójával, vagy emblémájával ékesítse.

A jegyzettömb egyszerűen nagyszerű megoldás!

Ha olyan reklámajándékkal kívánja meglepni az érintett feleket, ami praktikus, jól használható, és maximálisan kihasználható, akkor nem érdemes további alternatívák után kutatnia. Rátalált a tökéletes választásra. Minimális befektetést követően rengeteget nyerhet! Cége hónapokon keresztül reflektorban lehet, hála a jegyzetelésre szánt lapok közkézen forgásának.