Az iPhone tok mint promóciós termék

Az iPhone tok mint promóciós termék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2015-12-16 Találat: 934

Néhány fantasztikusnak definiálható találmány olyannyira a hétköznapjaink szerves részévé nőtte ki magát, hogy hiányukban úgy érezzük, megállni látszik a világ.....

Néhány fantasztikusnak definiálható találmány olyannyira a hétköznapjaink szerves részévé nőtte ki magát, hogy hiányukban úgy érezzük, megállni látszik a világ, legalábbis mindazon szféra, amelyet az ember kreált maga köré és felruházta a társadalom és civilizáció elnevezésekkel. Az iPhone tok kiváló promóciós terméknek minősül, hiszen bizonyítanunk sem szükséges, hogy a telefon is ezen értékes tárgyaink egyikévé formálódott az elmúlt néhány évben, már-már (minden túlzás nélkül) testrészünkké rekrutálódott.

iphone tokEzen kijelentéshez elég csupán ama kifejezésünket alapul vennünk, hogy „lemerültem” (értsd: lemerült a telefonom). A szóróajándéktól elvárt attribútumok a praktikum, esztétikum, költséghatékony mivolt, valamint a könnyen hordozhatóság jelenléte. Mindezen tulajdonságokat könnyűszerrel magára ölti a reklamajandek.eu céges online katalógus oldalán több változatban elérhető és megrendelhető iPhone tok. Ezen termék könnyedén szem elé kerül, forgalmas utcákon, a közlekedésben, bisztrókban vagy akár intézményekben is, hiszen a telefon mindenhol megbecsült tárgy mind a magán-, mind pedig az üzleti életben. Amennyiben az iPhone tok el van látva az adott cég logójával, abban az esetben nagy lépést tehetünk a cég termékeinek, illetve missziójának ismertetése terén.

A Distingue műbőr zsebbel ellátott -az André Philippe márkatermékhez tartozó- iPhone tok, valamint a Drima- és Emile termékek egyaránt meglelhetőek a katalógus oldalán. Önnek csupán az a dolga, hogy kiválassza azokat a típusokat, amelyek a legtetszetősebbnek bizonyulnak.