Retro karácsonyi reklámajándék

Retro karácsonyi reklámajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2016-11-16 Találat: 638

Ki ne emlékezne az egykori édesség boltokra? Szinte mindannyiunk orrában megelevenednek az akkori illatok. A kávészemek pörkölt aromája, a nápolyik roppanós frissessége, a mogyoró, és csokoládé töltelékek olvadó varázsa…. Számtalan kép tolakodhat elménkbe, ha gyerekkorunk édességes pultjaira gondolunk. Rég elfeledett csokoládék, cukorkák, kekszek sorakoznak a virtuális pulton… Ám egy valami megőrizte királynői báját. Egy valami átvészelte a korok divatjait, az elsöprő édesség ipar újításait. Egy valami még most is épp úgy dobogtatja szívünket, ahogy egykor…

Egy valami épp ugyanakkora örömtáncra készteti érzékeinket, mint anno…. A konyakmeggy talán az egyetlen azon desszertek közül, melyeken nem fogott sem az idő vasmarka, sem a trendek maszkírozó hulláma…. Mi lehetne tehát személyesebb, szebb, és ünnepibb céges karácsonyi reklámajándék, mint a retro, ám mégis még mindig modern konyakmeggy.

Gerbeaud csokoládékészítő mester nagyon tudta a dolgát akkor, amikor kezei alatt megszületett a hamisíthatatlan, örök konyakmeggy. Nem konyakos meggy, és nem konyak bon-bon. A különbség természetesen ordító. Az évek során, mint minden mást ezt is megpróbálták lemásolni, alakítgatni, modernizálni, ám romantikáját épp az egyszerűsége, a hagyományos recept íz varázsa adja.

A konyakmeggy bevonata étcsokoládé. A formája tipikusan ismert, ám lényeges, hogy nem ömlesztett formában kapható, hanem egyesével csomagolva, dobozva rendezve. A konyakmegy (a valódi konyakmegy) a kézműves édességek királynője. A 270 gr nagyságú dobozban 15 db mini-múlt várja a megajándékozottakat.