Legutolsó írások

A vízálló tok előnyei
12 Jul / 2019

A vízálló tok előnyei

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 7 Hozzászólás: 0

A mobiltelefon tokok elképesztően széles választékban kaphatók manapság, így az ember hajlamos lehet azonnal megvenni az elsőt, ami megtetszik neki, anélkül, hogy alaposabban körbenézet volna. Jelenleg a sokféle vízálló tok az, ami hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen egy ilyen megoldással extra védelmet biztosíthatunk a készülékünk számára. 

Szóróajándék gyerekeknek- gondolj a kicsikre is!
18 Jun / 2019

Szóróajándék gyerekeknek- gondolj a kicsikre is!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 49 Hozzászólás: 0

A marketing tervben foglaltak megvalósítása mindig több tényező függvényeként alakul. Sokan vannak, akik igyekeznek az online marketingre kiemelt hangsúlyt helyezni. Mások a hagyományos reklámok elképesztő költségeitől várják azt, hogy emelkednek majd az értékesítési mutatók. A legtöbben azonban egyetértenek abban, hogy a reklámajándékok minden korábbinál több lehetőséget rejtenek magukban. 

Elemlámpa kiránduláshoz és horgászathoz- irány a természet!
11 Jun / 2019

Elemlámpa kiránduláshoz és horgászathoz- irány a természet!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 23 Hozzászólás: 0

Az első tavaszi napsugarak sokakat csábítanak a természetbe, és ez egészen az őszi esős hetekig nem is változik. A nyári szabadságolások idején, vagy akár csak egy hosszú hétvége erejéig sokan választják a friss levegőt és az utazást. Ugyan a hazai élményfürdők, strandok és a közeli tengerpartok töretlen népszerűségnek örvendenek, de a hűvösebb napokon sokan döntenek a kirándulások mellett. 

Vízálló tok és felfújható strandeszközök: hamarosan indul a strandszezon!
28 May / 2019

Vízálló tok és felfújható strandeszközök: hamarosan indul a strandszezon!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 79 Hozzászólás: 0

Hazánk időjárása sokat változott az elmúlt években, és ma már gyakran májusban is nyári hőséggel találhatjuk szembe magunkat. Ennek egy nagy előnye van, mégpedig az, hogy a strandszezon korábban indulhat. A szezonálisan nyitva levő strandok már ilyenkor kinyitják kapuikat és várják a napfény, valamint a víz szerelmeseit. 

Futball ajándékok nem csak gyerekeknek
21 May / 2019

Futball ajándékok nem csak gyerekeknek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 60 Hozzászólás: 0

Reklámajándék választáson gondolkozol? Fontosnak tartod, hogy olyan megoldás mellett dönts, mely garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket? A tapasztalatok azt mutatják, hogy az igazán jó reklámajándék praktikusan használható és egyúttal kiváló minőségű. Focirajongók számára a futball ajándékok remek választásnak bizonyulnak.

Tételek: 1 - 6 / 221 (37 oldal)