Legutolsó írások

Fürdőszobai ajándéktárgyak az otthoni wellness szolgálatában
23 Apr / 2019

Fürdőszobai ajándéktárgyak az otthoni wellness szolgálatában

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 6 Hozzászólás: 0

A fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol új energiákkal töltődünk fel. Gyakran számít a szépségápolás helyszínének, és sokszor a gyertyafényes kádfürdő iránti vágy az, ami átsegít a napközbeni nehézségeken. Nem véletlen, hogy szeretünk a fürdőszobában olyan tárgyakat és eszközöket összegyűjteni, melyek kényelmünket és egyúttal szépérzékünket is szolgálják. 

Elegancia és praktikum műbőr iratmappa használatával
16 Apr / 2019

Elegancia és praktikum műbőr iratmappa használatával

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 9 Hozzászólás: 0

A marketing célok érvényesítése érdekében komplex feladat vár mindenkire, aki szeretne eredményesen jelen lenni a piacon. De vajon mi a helyzet akkor, ha a reklámozásra szánt összeget lefaragnánk? Milyen megoldás bizonyul megfelelő választásnak ilyenkor? A reklámajándékok nem véletlen örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek. 

Bevásárlótáska a környezettudatosság jegyében
09 Apr / 2019

Bevásárlótáska a környezettudatosság jegyében

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 37 Hozzászólás: 0

A környezetvédelem napjainkban minden korábbinál többször emlegetett téma. Konferenciák és vloggerek egyaránt gyakran választják témájukként, és ennek indoka nem véletlen. Bolygónkon kétségkívül nyomot hagy az emberi tevékenység, és ez sokszor a mindennapi apróságokra is igaz. Gondoljunk csak bele, hány nejlonzacskót használunk fel a mindennapokban bevásárlásaink során! 

Pink kulcstartó: hogy mindig szem előtt legyen a kulcscsomó!
02 Apr / 2019

Pink kulcstartó: hogy mindig szem előtt legyen a kulcscsomó!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 33 Hozzászólás: 0

A női táskák rejtelmeit talán senkinek sem kell bemutatni. Gyakran előfordul, hogy indokolatlanul sok holmi kap helyet bennünk és így a praktikus használhatóság tulajdonképpen ellehetetlenül. De vajon mennyire fontos a belső rendezettség? Ha mindennek megvan a maga helye, akkor könnyebben rátalálhatunk a telefonra, zsebkendőre vagy rúzsra. 

Érintőképernyős golyóstoll: praktikus megoldás a mindennapokban
26 Mar / 2019

Érintőképernyős golyóstoll: praktikus megoldás a mindennapokban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 40 Hozzászólás: 0

Az okoskészülékek napjainkban nélkülözhetetlenek. Ma már nem indulunk el a telefon nélkül otthonról, de a tabletek is gyakran ott lapulnak a táskákban, melyek munkában is kitűnő szolgálatot tesznek. Nem véletlen, hogy az érintőképernyős golyóstoll iránt is minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Előfordulhat, hogy hideg van, koszos a kezünk, vagy egyszerűen csak jól működően szeretnénk az érintőképernyőt használni. 

A reklámajándék bögre sosem megy ki a divatból
19 Mar / 2019

A reklámajándék bögre sosem megy ki a divatból

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 44 Hozzászólás: 0

A különböző reklámajándékok létezése, használata nem új keletű dolog, hiszen a cégvezetők már sok évvel ezelőtt is éltek az emblémázás nagyszerű lehetőségével. Viszont az már igaz, hogy az elmúlt időszakban jelentősen kibővült az elérhető termékek köre és már nem csak a hagyományos tárgyak, például tollak, kulcstartók vagy bögrék alkalmasak arra, hogy a logóval ellátott változataikkal hatékonyan hirdesse a vállalkozását. 

Tételek: 1 - 6 / 213 (36 oldal)