Legutolsó írások

Válasszon reklámajándékot őszre!
17 Oct / 2017

Válasszon reklámajándékot őszre!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 11 Hozzászólás: 0

Reklámajándék őszre, ez lehetséges? Persze! Üssön egy csapásra két legyet: vásároljon valamilyen frappáns terméket, mely az éppen aktuális évszakhoz kapcsolódik, s használja fel, mint reklámajándékot. Amiért ez duplán jó ötlet, mert egyrészt garantálhatja (éppen aktualitása miatt) az adott tárgy használatát, másrészt az ötletességét mindenki értékelni fogja, s már eleve ezzel beírja magát ügyfelei, partnerei vagy épp leendő kollégái emlékezetébe. Az esernyő például tipikusan őszi ajándék. 

Az egyedi reklámajándék titka
10 Oct / 2017

Az egyedi reklámajándék titka

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 8 Hozzászólás: 0

Mitől válik az egyedi reklámajándék sikeressé? Mi az a titkos hozzávaló, ami miatt kihagyhatatlan ötlet, ha cége hirdetéséről van szó? Több oldalról is megközelíthető a téma. Egyrészt a személyes hangvételt kár lenne tagadni, mint vonzóerőt. Az a tény, hogy ön, gondol az ügyfeleire, nem csak „fejben”, de a gyakorlatban is, már önmagában felér egy határozottan pozitív gesztussal. Az pedig már valóban hab a tortán, hogy mindezt olyan tárggyal teszi érzékletesebbé, ami praktikus, esztétikus, tehát valamilyen módon beépíthető a hétköznapokba. 

Itt az ideje a reklámajándék logózásnak!
03 Oct / 2017

Itt az ideje a reklámajándék logózásnak!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 31 Hozzászólás: 0

A reklámajándék logózás az egyik legjobb módja annak, hogy hirdesse cégét, tevékenységét, szolgáltatását. Két legyet is üthet, egy csapásra. Egyrészt hála a tárgy praktikumának, vagy épp esztétikumának, nem csak egy egyszerű, „üres” marketingfogással lepheti meg ügyfeleit. Másrészt az üzlete oldaláról nézve, a reklámfelület – épp a kiszemelt termék használhatóságának köszönhetően – sokáig tudja közvetíteni üzenetét, széles körben szétszórva az információt. 

Szezonális reklámajándék: napszemüveg
22 Sep / 2017

Szezonális reklámajándék: napszemüveg

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 52 Hozzászólás: 0

Bár a szezonális reklámajándék – napszemüveg (hogy csak egy példát említsünk) csupán egy bizonyos időszakban használható fel, érdemes élnie a lehetőséggel. Egyrészt a kellék népszerűsége vitathatatlan. Nem kell ahhoz forróságnak lenni, hogy a napszemüveg előkerüljön a polcok mélyéről. Bár időszakos terméknek tekinthető, a valóságban sokan, télen is óvják szemüket a káros sugaraktól, tehát nagyjából elmondható, hogy hónaptól, hőfoktól függetlenül a napos órákban sikerrel alkalmazható. 

Karácsonyi ajándékok cégeknek
12 Sep / 2017

Karácsonyi ajándékok cégeknek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 54 Hozzászólás: 0

Karácsonyi ajándékok cégeknek, nincs ehhez egy kicsit korán – kérdezheti jogosan, de az ősz beköszöntével a legjobb, amit tehet, ha kigondolja mik azok a tárgyak, melyek majd, mint reklámfelületek is kiválóan szolgálhatják céljait. Annál is inkább érdemes időben elkezdeni a felkészülést, és az ötletelést, mert a gyakorlat, na meg a tapasztalat azt mutatja, hogy az utolsó hetek rohanása, kapkodása nem alkalmas arra, hogy nyugodt, megfontolt, alaposan végig gondolt döntéseket hozzon. 

Hasznos reklámajándék iskolakezdésre
05 Sep / 2017

Hasznos reklámajándék iskolakezdésre

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 72 Hozzászólás: 0

Ha emblémázott reklámtárgyakról van szó, akkor elsőként általában mindenki az alapdolgokra gondol, így ilyenkor rendszerint a különböző irodai felszerelések, esetleg a feliratozott pólók és más ruhaneműk kerülnek előtérbe. Pedig sok esetben talán jobb lenne, picit nagyobban gondolkodni. Közeledvén például az őszi időszakhoz, érdemesebb a szülők helyett a gyerekek érdeklődési körére fektetni a hangsúlyt. 

Tételek: 1 - 6 / 143 (24 oldal)