Reklámajándék ötletek

Elegancia és praktikum műbőr iratmappa használatával
16 Apr / 2019

Elegancia és praktikum műbőr iratmappa használatával

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 6

A marketing célok érvényesítése érdekében komplex feladat vár mindenkire, aki szeretne eredményesen jelen lenni a piacon. De vajon mi a helyzet akkor, ha a reklámozásra szánt összeget lefaragnánk? Milyen megoldás bizonyul megfelelő választásnak ilyenkor? A reklámajándékok nem véletlen örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek. 

Bevásárlótáska a környezettudatosság jegyében
09 Apr / 2019

Bevásárlótáska a környezettudatosság jegyében

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 25

A környezetvédelem napjainkban minden korábbinál többször emlegetett téma. Konferenciák és vloggerek egyaránt gyakran választják témájukként, és ennek indoka nem véletlen. Bolygónkon kétségkívül nyomot hagy az emberi tevékenység, és ez sokszor a mindennapi apróságokra is igaz. Gondoljunk csak bele, hány nejlonzacskót használunk fel a mindennapokban bevásárlásaink során! 

Pink kulcstartó: hogy mindig szem előtt legyen a kulcscsomó!
02 Apr / 2019

Pink kulcstartó: hogy mindig szem előtt legyen a kulcscsomó!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 15

A női táskák rejtelmeit talán senkinek sem kell bemutatni. Gyakran előfordul, hogy indokolatlanul sok holmi kap helyet bennünk és így a praktikus használhatóság tulajdonképpen ellehetetlenül. De vajon mennyire fontos a belső rendezettség? Ha mindennek megvan a maga helye, akkor könnyebben rátalálhatunk a telefonra, zsebkendőre vagy rúzsra. 

Érintőképernyős golyóstoll: praktikus megoldás a mindennapokban
26 Mar / 2019

Érintőképernyős golyóstoll: praktikus megoldás a mindennapokban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 27

Az okoskészülékek napjainkban nélkülözhetetlenek. Ma már nem indulunk el a telefon nélkül otthonról, de a tabletek is gyakran ott lapulnak a táskákban, melyek munkában is kitűnő szolgálatot tesznek. Nem véletlen, hogy az érintőképernyős golyóstoll iránt is minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Előfordulhat, hogy hideg van, koszos a kezünk, vagy egyszerűen csak jól működően szeretnénk az érintőképernyőt használni. 

A reklámajándék bögre sosem megy ki a divatból
19 Mar / 2019

A reklámajándék bögre sosem megy ki a divatból

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 34

A különböző reklámajándékok létezése, használata nem új keletű dolog, hiszen a cégvezetők már sok évvel ezelőtt is éltek az emblémázás nagyszerű lehetőségével. Viszont az már igaz, hogy az elmúlt időszakban jelentősen kibővült az elérhető termékek köre és már nem csak a hagyományos tárgyak, például tollak, kulcstartók vagy bögrék alkalmasak arra, hogy a logóval ellátott változataikkal hatékonyan hirdesse a vállalkozását. 

Logóval ellátott kozmetikai táskák hölgyeknek
12 Mar / 2019

Logóval ellátott kozmetikai táskák hölgyeknek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 101

Amikor a tökéletes reklámajándék felkutatása a cél, akkor érdemes minden szempontot alaposan figyelembe vennie, mielőtt véglegesen elköteleződik az egyik vagy a másik termék mellett. Először is nem mindegy, hogy alkalmazottakat vagy üzleti partnereket szeretne-e megajándékozni, hiszen érthető okok miatt más használati tárgyak emblémázása javasolt.

Tételek: 1 - 6 / 210 (35 oldal)