Reklámajándék ötletek

Mitől sikeresek a reklámajándékok?
13 Mar / 2018

Mitől sikeresek a reklámajándékok?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 10

A reklámajándékok korát éljük, ez vitathatatlan tény. Mivel dömping van, ezért korántsem mindegy, hogy milyen kondíciókkal lép a piac színterére. Nem érdemes félvállról vennie a marketing ezen eszközét, ugyanis egy kis odafigyeléssel óriási sikert arathat. Hogy hogyan? Nyilván sem az időzítés, sem a célközönség, sem az ajándékba szánt tárgy nem mindegy, hogy milyen jellemvonásokkal bír. 

A telitalálatos szóróajándék titka
06 Mar / 2018

A telitalálatos szóróajándék titka

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 15

A szóróajándék célja nyilvánvaló. Az ön cégét, szolgáltatását hivatott hirdetni, a lehető leginkább figyelemfelkeltő módon. A túlságosan hivalkodó megoldások nem célravezetők, mert könnyedén szélsőséges érzelmeket válthatnak ki a célközönség tagjaiból. A lassú víz partot mos elve alapján a legjobb, ha finoman közeledik a témához. Nyilván, ha a marketinges fogások végtelen listáját végig nézi, akkor láthatja, hogy néhány vad próbálkozás óriási sikert hozott. Igen ám, ez vitathatatlan, de a mérleg másik nyelvén ott vannak azok, a szintén hajmeresztő, de félre sikerült ötletek, amik végül mentek a levesbe.

Miért kihagyhatatlan lehetőség az emblémázás?
27 Feb / 2018

Miért kihagyhatatlan lehetőség az emblémázás?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 130

Az emblémázás szinonimája lehetne az egyediségnek. Hogy hogyan varázsolhat egyszerű, hétköznapi, vagy sablonos tárgyakat különlegessé, exkluzívvá? Úgy, hogy „rájuk nyomja a bélyegét”. Pontosabban a „nyomás” részét mi vállaljuk, önnek csak feliratát, logóját kell hoznia hozzá. Néhány pillanat alatt elkészülhet a cégére, szolgáltatására szabott toll, bögre, vagy éppen sapka. Kívánalmának megfelelően. 

Jegyzettömb nélkül nem élet, az irodai lét!
24 Feb / 2018

Jegyzettömb nélkül nem élet, az irodai lét!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 41

A jegyzettömb egy ikonikus irodai kellék, ez minden kétség felett álló kijelentés. Szükség van rá, ha valamit gyorsan le kell firkantani, elengedhetetlen, ha üzenetet kell hagyni, és a legjobb az lenne, ha mindig rendelkezésre állna minimum tíz darab az ember keze ügyében. A legszebb az egészben, hogy az esetek nagy százalékában soha nincsen akkor egy darab sem – sem a fiókban, sem kézközelben – amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Bár olyan irodaszerről van szó, amit akár elcsépeltnek is tekinthetne a reklámajándékok területén, valójában igazi kis gyöngyszem, aminek a csillogása túlmutat az idő kerekén. 

Hódít a Valentin napi reklámajándék!
06 Feb / 2018

Hódít a Valentin napi reklámajándék!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 44

A Valentin napi reklámajándék igazán csábító ajánlat. Olyasvalami, ami első ránézésre megdobogtathatja a szívét. Hogy mivel? Nos, éppen különlegességével! A reklámajándékok területén ugyanis manapság már szinte lehetetlen újat alkotni. Rengeteg a sablon, és hihetetlenül sok, az évtizedes hagyomány. Vannak olyan tárgyak, amik már harminc éve sem számítottak újdonságnak. Ezzel természetesen nincsen baj. Kellenek a megszokott elemek, azoknak is megvan a maguk helye, és szerepe. 

Logózott golyóstoll, mint kitűnő reklámajándék!
29 Jan / 2018

Logózott golyóstoll, mint kitűnő reklámajándék!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 73

A logózott golyóstoll arra termett, hogy önt, cégét, szolgáltatását hirdesse: emblémáján, feliratán keresztül, egyszerű, kézbe fogható, megmarkolható módon. Hogy miért Pazar döntés a toll, mint szóróajándék? Lehet, hogy sokan úgy vélik már kissé elcsépelt az írószerszámok logóztatása. Ám egy valami vitathatatlan: vannak olyan kellékek, amik még akkor sem mennek ki a divatból, ha már ezer éve a porondon szerepelnek. Talán nem meglepő önnek, hogy az írószerszámok ebbe a kategóriába tartoznak.

Tételek: 1 - 6 / 159 (27 oldal)