Reklámajándék ötletek

Jöhet a toll emblémázás?
08 Oct / 2019

Jöhet a toll emblémázás?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 27

A toll emblémázás pofonegyszerű feladat, ha minket választ. Persze azért az nem mellékes információ, hogy egyrészt a logója milyen szerkezetű, hogyan jeleníthető meg, mennyire informatív stb. Másrészt az írószer típusa is mérvadó, különösen a látványos megjelenítés szempontjából. 

Az irodai reklámajándékok sohasem mennek ki a divatból!
30 Sep / 2019

Az irodai reklámajándékok sohasem mennek ki a divatból!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 66

Az irodai reklámajándékok kétségtelenül óriási népszerűségnek örvendenek, mégpedig évek, évtizedek hosszú sora óta. Akár azt is mondhatnánk, hogy alapvetően egy sokat látott és ismételt ötlet-területről van szó, ám van valami az írószerekben, ami kiemeli őket a sablonos megoldások tengeréből. 

Reklámajándék gyerekeknek? Igen, játékra fel!
27 Sep / 2019

Reklámajándék gyerekeknek? Igen, játékra fel!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 33

A reklámajándék gyerekeknek nagyjából két típusú lehet, egyrészt játékos variáció, amivel a gyerkőcök szívesen töltik el a szabadidejüket: bumeráng, labda, tollkészlet stb. Másrészt a praktikus verziók is sikert arathatnak, iskolakezdés környékén például az iskolatáska, a tolltartó kiváló elhatározás, de akár a ruhaneműk, baseball sapkák is eredményesek teljesíthetnek ezen a területen. 

Fókuszban a nyár végi reklámajándékok
03 Sep / 2019

Fókuszban a nyár végi reklámajándékok

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 80

A nyár végi reklámajándékok még bőven felidézhetik a meglepett felekben a kánikulában át és megélt édes pillanatokat, sőt. Alapvetően napjainkban egészen máshogy néz ki az augusztus környéke időjárás szempontjából, mint évtizedekkel ezelőtt. 

Reklámajándék háziasszonyoknak? Süssünk ki együtt egy ennivalóan jó ötletet!
27 Aug / 2019

Reklámajándék háziasszonyoknak? Süssünk ki együtt egy ennivalóan jó ötletet!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 130

Reklámajándék háziasszonyoknak is adható, de jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy pontosan milyen termékeket érdemes logóztatnia? Mik azok az alternatívák, amik ezen a területen megállják a helyüket? Amik jól szerepelnek a fakanalak, kukták és tepsik világában? Nos a feladvány megfejtése nem bonyolult, legalábbis nem annyira, mint amilyennek első ránézésre tűnik. 

Tételek: 1 - 6 / 231 (39 oldal)