Gyakran ismételt kérdések

A kiírt árak tartalmazzák-e az áfát? Nem, árainkat nettóban írjuk ki, így azokban az áfa még nincs benne, mely további 27 százalékot jelent.

Csak vállalkozások rendelhetnek reklámajándékot? Nem, másoknak is lehetőségük van rendelni.

Vásárolhatnak a honlapon magánszemélyek? Igen, de magánszemélyeknek minimum nettő 36 000 forintért kell vásárolniuk.

Van-e lehetőség az azonnali vásárlásra? Erre sajnos nincs lehetőség, de rövid határidővel dolgozunk, így a terméktől függően akár 1-5 munkanapon belül megkaphatja az árut. Rendeléskor pontos határidőt tudunk mondani.

Láthatok-e mintatermékeket az irodájukban? Előzetes egyeztetés esetén lehetséges akár irodánkban, akár futárral kiszállítva a mintaajándék megtekintése. Egyéb esetben nincs, vagy csak korlátozott mennyiségben van erre mód.

Van-e valamilyen alsó összeghatár a rendelésre vonatkozóan? Igen, minimum nettó 36 000 forintos rendeléseket tudunk csak teljesíteni, ez alatt nem áll módunkban fölvenni a rendelést.

Át lehet-e venni személyesen a termékeket? Igen, ha azok elkészültek, lehetőség van arra, hogy az irodánkban, személyesen vegyék át ügyfeleink.

Vállalnak-e kiszállítást? Igen, egyeztetést követően Budapesten belül 2500 forint+áfa összegért lehetséges kiszállítás, vagy futárcég segítségül hívásával az adott cég díjszabásához igazodva.

Lehetséges-e emblémázás? Természetesen igen, hiszen a reklámajándéknak ez a valódi értelme.

A termékeknél látható árak emblémázással együtt értendők? Nem, az egyedi igények alapján, külön ajánlatban állapítjuk meg az emblémázási költségeket.

Mi a teendő, ha nem találok olyan tárgyat az oldalon, amilyet keresek? Vegye föl a kapcsolatot velünk, munkatársaink minden kéréssel kapcsolatban igyekeznek segíteni.

Csak a honlapon látható termékek érhetők el? Nem, más olyan termékekkel is foglalkozunk, melyek alkalmasak reklámajándéknak.

Készítenek-e egyedi reklámajándékokat? Természetesen igen, ez az egyik fő tevékenységünk.