Emblémázható hűtőmágnes fillérekért

Emblémázható hűtőmágnes fillérekért

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2016-06-15 Találat: 827

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az egyszerű hűtőmágnesek is rendkívül kelendőek, ennek a reklámajándékok nagy előnye, hogy a reklámozásra szánt költségek töredékébe kerülnek

Az reklámajándék iránt érdeklődők között sokan vannak, akik tetemes mennyiséget szeretnének rendelni, ám az árak rendkívül fontosak számukra. Nekik azok a reklámajándékok javasoltak, amelyek nagyon kedvező darabáron szerezhetőek be, és az emblémázás is megfizethető árkategóriát képvisel. Tipikusan ilyen a hűtőmágnes, amely gyakorlatilag minden otthonban megtalálható.

hűtőmágesPraktikusan feltehetjük segítségével a hűtőre az üzeneteket, vagy rögzíthetjük a pizzafutár telefonszámát. Nem véletlen, hogy termékeik mellé sokan csomagolnak hűtőmágnest, hiszen a rajta elhelyezett emblémával nap mint nap jelen lehetnek a családok életében, és mint márka, nem fog kikopni a tudatból. S hogy milyen hűtőmágnes mellett érdemes letenni a voksot? A tapasztalatok azt mutatják, hogy az egyszerű darabok is rendkívül kelendőek, hiszen mindenféle sallangtól mentesen nyújtják azt a felületet, melyre a megrendelő igénye szerint elhelyezhető bármilyen felirat, logó, embléma, ami a cégre utal. A reklámajándékok nagy előnye, hogy a reklámozásra szánt költségek töredékébe kerülnek, és gyakorlatilag akár éveken keresztül is jelen vannak a mindennapokban, s ilyen módon tökéletesen beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

hűtőmágnes reklámajándékHa az árak kiemelt jelentőséggel bírnak, de a minőségről és a praktikumról sem mondana le reklámajándék választás alkalmával, akkor érdemes a hűtőmágnes kínálta előnyök mellett letenni a voksot. Többféle színben kaphatóak, így akár a céges image-hez is választhatjuk egyik vagy másik árnyalatot.

A hűtőmágnes egyszerre képvisel elérhető árkategóriát, és ugyanakkor igencsak praktikus darabot kaphatunk személyében.