Egyedi kulcstartó egyéniségeknek

Egyedi kulcstartó egyéniségeknek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2017-06-20 Találat: 227

A kulcstartó olyan jolly joker kiegészítő, ami szinte biztos, hogy mindenki életében megtalálható. Minimum egy, de eséllyel több darab is rendszerezi a kulcsok, véget nem érő áradatát. Akad, aki gyűjti ezeket a kellékeket, míg megint mások egyszerűen szeretnek többet ráaggatni gigantikus kulcscsomójukra. Mindegy, hogy ön, vagy éppen meglepni kívánt partnerei melyik kategóriába tartoznak. Az egyszerű felhasználóknak is szükségük van újabb darabokra. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy jól eltalált, megtervezett típus határozottan esztétikus látványt nyújthat. 

Valószínűleg ez motiválja azokat a gyűjtőket, akik jóformán több tartóval rendelkeznek, mint kulccsal. A kulcstartó azon kívül, hogy praktikus, esztétikus kellék, kifejezetten alkalmas reklámajándéknak. Olyan felületet biztosít, melyen elfér egy logó, embléma, és ha jó kezekbe kerül, akkor folyamatosan szem előtt lehet, rajta cégének adataival.

Nagyjából ez az egyetlen lényeges pont, hogy használatban maradjon a kiegészítő. A választék hihetetlenül széles spektrumon mozog, így nem kell leragadnia az unásig ismételt típusoknál. Az eltérő színek, formák megteremtik az optimális feltételeket ahhoz, hogy mindenki ízlésének ,karakterének ideális kulcstartóval gazdagodhasson.

Ha már az előző években is ajándékozott ilyen kelléket, akkor sincsen probléma. Változtasson stílust, s ezzel máris fordított egyet a trenden. Az új formavilág határozottan vonzóvá teheti a kelléket, ami miatt szívesen akasztják rá ügyfelei kulcscsomójukra. Sőt, az igazán telitalálatos darabok kiválóan mutatnak a táskák cipzárjain is, szóval a felhasználás módja is sokrétű.