Az egyedi reklámajándék titka

Az egyedi reklámajándék titka

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2017-10-10 Találat: 118

Mitől válik az egyedi reklámajándék sikeressé? Mi az a titkos hozzávaló, ami miatt kihagyhatatlan ötlet, ha cége hirdetéséről van szó? Több oldalról is megközelíthető a téma. Egyrészt a személyes hangvételt kár lenne tagadni, mint vonzóerőt. Az a tény, hogy ön, gondol az ügyfeleire, nem csak „fejben”, de a gyakorlatban is, már önmagában felér egy határozottan pozitív gesztussal. Az pedig már valóban hab a tortán, hogy mindezt olyan tárggyal teszi érzékletesebbé, ami praktikus, esztétikus, tehát valamilyen módon beépíthető a hétköznapokba. 

Ez az egyik „titok”, ami egyedivé varázsolja a reklámajándék ötleteket. Másrészt, ha konkrétan a tárgyat veszi górcső alá, akkor olyan termékben érdemes gondolkodnia, ami vagy profilba vág partnereinél, vagy praktikussága miatt garantáltan sikert arathat, vagy esztétikumának köszönhetően el tudja látni reklámozó szerepét. Attól válik az egyedi reklámajándék megismételhetetlenné, ha a fenti paramétereket betartva, ráadásként logóját, emblémáját is ráhelyezteti a kiszemelt kellékre.

Ettől a perctől kezdve ugyanis lehet, hogy „csak” egy tollról beszélünk, amiből milliárdnyi létezik, ám cégének emblémájával csak az a pár darab, amit aztán ajándéknak szánva üzletfeleinek ad. Ezen a ponton válik igazán egyedivé, és egyénivé a reklámajándék.

S talán éppen ezért nincsenek igazán elcsépelt ötletek, ezen a területen, mivel minden termék egyedi reklámajándék, attól a pillanattól fogva, hogy rákerül a megrendelő logója. Bátran gondolkodhat szokatlanabb „alapanyagban” is a lényeg, hogy az adott termék megfelelő nagyságú felülettel rendelkezzen, s hogy használhatóságának köszönhetően, maradéktalanul el tudja látni „hirdető” feladatkörét.