Adatvédelem

Adatvédelem, személyes adatok kezelése

Az adatok kezeléséhez az 1992. évi LXIII. Törvény Adatvédelmi Törvények (Avtv.) ad iránymutatást, emellett az adatkezelésre vonatkozó más, hatályban lévő jogszabályok is érvényesek.

A Cabrilla Team Kft. tárolja a felhasználó vagy vevő adatait határozatlan ideig, vagy addig, amíg azok törlését nem kérik, hogy a szerződés teljesíthető legyen, és teljesítését később lehessen bizonyítani. Az ügyfél által megadott személyes adatokat a Cabrilla Team Kft. bizalmasan kezeli, és harmadik félként kizárólag a szállító partnernek adja ki, de annak is csak annyit, amennyi feltétlenül szükséges.   Hatósági felkérésre az adatszolgáltatás azonban lehetséges. A megadott adatokat a cég kizárólag azért tárolja és dolgozza fel, hogy gazdasági feladatait teljesítse, hatékonyan tudjon reklámozni, akciókat hirdetni, de mindeközben természetesen betartja a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályokat.

A vásárló által megadott e-mail címre a webáruház hírleveleket küldhet, de az adatok szolgáltatása nem kötelező, és nem jár költségekkel.

Az adatvédelmi azonosító igénylése folyamatban van.