A póló, mint praktikus reklámajándék

A póló, mint praktikus reklámajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2015-09-09 Találat: 720

Ajándékot kapni jó dolog, pláne akkor, ha az el is nyeri tetszésünket, és a mindennapokban is tudjuk használni. Ezt használja ki a marketing akkor, amikor a reklámajándékokban rejlő lehetőségekről van szó. 

egyedi póló, reklámpóló, reklámajándékEgyre több cég választja az emblémázott termékeket, melye kiválóan alkalmasak eladásösztönzésre, a potenciális vásárlók megszólítására, vagy egyszerűen csak annak kifejezésére, hogy vevőink fontosak számunkra, és egy apró ajándékkal kedveskednénk számukra ennek okán.

A reklámpóló mindig is favoritnak számított akkor, ha reklámajándékról van szó, hiszen nagy felületen helyezhetünk el feliratokat, cégünkre utaló ábrákat, logót, ráadásul ez a termék olyan, amit mindenki szívesen kap, visel. Természetesen fontos, hogy a póló jó minőségű anyagból készüljön, hiszen ez a cégről alkotott képet alakítja. Senki nem szereti azt a silány minőséget, amit két mosás után el lehet dobni, ezért póló nyomása alkalmával mindig jó alapanyagra essen a választás.

A műszál kerülendő, a pamut mindig nyerő! A tapasztalatok azt mutatják, hogy élő reklámfelületként senki nem szeret létezni, ezért az is meggondolandó, mekkora feliratot, logót helyezünk el a póló felületén. Ugyanakkor érdemes tisztában lenni azzal is, hogy az aktuálisan trendinek számító márkák akár nagyobb méretekben is kedveltek, míg a kevésbé ismert cégek feliratainál érdemes óvatosan bánni a méretekkel.

A póló mellett egyéb ruházati cikkeket is választhatunk emblémázásra, ma már nem jelent gondot a baseball sapka, a hosszú ujjú felső, vagy a sporttáska esetében sem az egyedi felirat minőségi elhelyezése.