Golyóstoll, a legnépszerűbb reklámajándék

Golyóstoll, a legnépszerűbb reklámajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2015-07-29 Találat: 1127

A golyóstoll, mint íróeszköz története régmúlt időkre nyúlik vissza , egészen az 1880-as évekig, amikor John Loud szabadalmaztatta magát az eszközt. Akkoriban elsősorban még csupán bőrre lehetett vele írni....

.... és kialakítása is egészen másként nézett ki, mint a napjainkban használatos fajtáké, de az évekkel egyszerűen előállítható, könnyen használható, és tiszta írást lehetővé tevő változatok láttak napvilágot. Bár manapság elsősorban számítógépen és egyéb elektronikus eszközökön szoktunk írni a mindennapokban, de mindig jól jön, ha van nálunk golyóstoll aláíráshoz, jegyzeteléshez. Napjainkban az íróeszköz a marketing területén is jelentős szerepet tölt be, hiszen a reklámajándékként való elterjedése mind népszerűbb. Sok olyan cég van, mely szívesen dönt úgy, hogy vásárlóit, potenciális vagy már meglévő ügyfeleit emblémázott golyóstoll ajándékozásával lepi meg.

golyóstoll, reklámtollEz nem csak a vásárlói elégedettség, vagy a cég image-e szempontjából lényeges, hanem bizony a nem elhanyagolható marketing jelleg miatt is. Bárhol is vegye elő használója a cég logójával, elérhetőségeivel ellátott golyóstollat, annak reklámértékéhez kétség sem férhet. Bár manapság a reklámajándékok rendkívül széles választéka megtalálható a piacon, mégis töretlen népszerűségnek örvend a golyóstoll. Még nagy mennyiségben is elérhető áron szerezhető be, további előnye pedig, hogy ajándékozásával biztosan nem lőhetünk mellé, hiszen korosztálytól függetlenül mindenki számára hasznos választásnak bizonyul. Reklámajándék választás alkalmával válogasson minőségi, többféle kialakítással kapható golyóstollak közül!