Egy finom kapucsínó ünnepi hangulatban

Egy finom kapucsínó ünnepi hangulatban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-11-05 Találat: 1272

A karácsonyi készülődés legalább olyan lélekemelő lehet, mint maga az ünnep. Ha sikerül rábukkannunk a tökéletes ajándékra szerettünknek, alig várjuk, hogy átadhassuk, és láthassuk az örömét.

A csomagolás során megcsillogtathatjuk kreativitásunkat, a lakás feldíszítése közben karácsonyi dalokat hallgathatunk, a menü összeállítása és elkészítése pedig „szakács pályafutásunk” legfontosabb állomása lehet.

Könnyebb az ébredés az ünnepi készülődés napjain

A fentiek azonban egy idő után fárasztóvá válhatnak, és a háziasszony egyre nehezebben kel fel reggel, hiszen tudja, hogy aznap is ugyanannyi feladat vár rá. Az ébredést segíti egy finom kapucsínó, amely nemcsak reggel tölt fel energiával, de ebéd után is jól esik. Sokan részesítik előnyben a tejhabbal készült kávéfajtát a feketével szemben. Általában elég egy finom kávé és a kedvenc bögre ahhoz, hogy nemcsak a melegítő ital aromája, hanem maga a szertartás is feldobja a kávéfogyasztót; karácsonykor azonban ennél egy kicsit több kell.

Így tehetjük igazán karácsonyivá a kapucsínót

Segítsen ügyfelének vagy kollégájának abban, hogy különlegesebbé tehesse az ünnepi készülődés pillanatait, és a karácsonyt várva minden egyes nap emelkedett hangulatban ihassa meg kapucsínóját! A rozsdamentes acélból készült kapucsínósablon segítségével a megajándékozott karácsonyi motívumokat készíthet a hab tetejére. A hópelyhet, hóembert vagy fagyöngyöt ábrázoló sablon átmérője 80 mm, és egy 40x15 mm-es felületen emblémázható. Az apróság nem igényel jelentős anyagi befektetést, azonban garantáltan megalapozhatjuk vele a megajándékozott ünnepi hangulatát.