Falióra, a pontosság felügyelője

Falióra, a pontosság felügyelője

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2017-01-17 Találat: 858

A falióra már évszázadok óta az egyik legkedveltebb lakberendezési eszköz. A falióra, túlzás nélkül állítható, hogy nem csak használati, hanem dísztárgy is. Kialakításával, vonásaival felülemelkedve a funkcionalitás lényegességén kiegészíti környezetét, megerősíti annak kisugárzását, egyszóval bárhova is kerüljön a falióra öltöztet, karakteresebbé teszi a környezetet. A kör alakú, HDF falemezből gyártott falióra jó példája annak, amikor a praktikum házasságot köt az esztétikummal. 

Ez az óra ugyanis egyszerre tökéletes felügyelője a pontosságnak, és kiváló példája az esztétikus ajándéknak. A falióra ráadásul ellátható bármilyen egyedi emblémával, logóval, felirattal, amivel karaktere még jobban kihangsúlyozható. A falióra általában ceruzaelemmel üzemel, igaz ez nem számít nagy befektetésnek, mert egy elem akár évekig is hű szolgálatot tehet.

Az egyedi kialakítás társítva az egyéni emblémával olyan Pazar karaktert hoz létre, ami alkalmassá teszi a faliórát céges ajándéknak. A falióra minden irodában, helyiségben jól mutat, kihagyhatatlan kiegészítő, és aránylag biztosak lehetünk abban, hogy hely is keríthető neki, azért a falfelületek nagysága erre biztosítékul szolgál.

Miért ne adnánk olyan céges ajándékot, ami egyszerre praktikus, esztétikus, és még karakteres is? Nem kell leragadnunk a sablonosabbnak mondható verzióknál. A falióra újszerű ötlet, ám annál kreatívabb megvalósítás, és annál nagyobb örömet okoz azoknak, akiknek szánjuk. Hiszena falióra nem csak a pontosidő mutatásában verhetetlen, hanem az atmoszféra megváltoztatásában is, annak jobbá varázslásában.