Emblémázott léggömbök céges rendezvényekre

Emblémázott léggömbök céges rendezvényekre

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-07-21 Találat: 354

A cégek életében gyakran adódnak olyan események, amik ünneplésre ad okot. Ott vannak például a névnapok, a szülinapok és más, csapatépítő programok, amik kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást, és eltöltsenek néhány kellemes órát a kollégákkal, csoportvezetőkkel. 

Ilyenkor remek szolgálatot tesz néhány olyan léggömb, amin a cég neve, logója és mottója díszeleg. Az emblémázott lufik bárhol, bármikor fel tudják dobni a hangulatot, de hiba lenne azt gondolni, hogy csak esztétikai okokból lehet hasznukat venni a céges rendezvényeken, összejöveteleken.

A feliratozott léggömbök erősítik a csapatban az összetartozás érzését, emellett pedig arról árulkodnak, hogy a vezetők odafigyelnek az alkalmazottakra, hiszen kinek jutna eszébe egyedi lufikat készíttetni? Csakis olyas valakinek, aki mindent meg szeretne tenni annak érdekében, hogy a programokon a csapat minden tagja jól érezze magát, és egy szuper buli kerekedjen ki a találkozóból. A cég által rendezett eseményeken gyakran részt vesznek az üzleti partnerek is, akikben szintén pozitív benyomást lehet kelteni az ízléses dekorációs elemekkel, amik kreativitásra, precizitásra vallanak.

Ugyanakkor az emblémázott léggömbök nem csak dekorációként funkcionálhatnak, hiszen reklámajándékként is kiválóan megállják a helyüket. Ha a résztvevők hazaviszik őket, akkor nem csak útközben, hanem az otthonukban is sokan megcsodálhatják a dekoratív lufikat, ami marketing szempontból rengeteg előnyt jelent a vállalkozás számára.