Emblémázási módok

TAMPONNYOMÁS

Kiválóan alkalmas játékok, számológép, öngyújtó, toll óra stb. ajándékok nyomására. Ezzel a rugalmas technikával az apró részletek is jól láttathatók, és nyomtathatók az ívelt, nehezen elérhető felületek is.

SZITANYOMÁS

A textilekre történő mintanyomás kedvelt módszere a szitanyomás, mely teljesen vagy nagyrészt pamut alapanyagú textilekre történő nyomtatást tesz lehetővé. Ezzel a módszerrel minta, ábra illetve felirat egyaránt nyomtatható az anyagra. Azt, hogy a nyomtatás mennyibe fog kerülni, elsősorban az adott ábra mérete és színei befolyásolják. A maximális nyomtatható méret 60x80 mm.

TRANSZFERNYOMÁS

Ezzel a technológiával normál, durva és nehezen emblémázható felületekre lehet legjobban nyomtatni, például póló, táska, szatyor, sapka, munkaruha emblémázására alkalmas. Végezhető transzfernyomással ezen kívül bőr, műbőr és papír termékek nyomtatása, valamint fényes feliratok is készíthetők vele, de csak kisebb méretben.

VAKDOMBOR-NYOMÁS

Ha finom és elegáns feliratokat szeretne látni a reklámajándékán, a vakdombor-nyomás a legmegfelelőbb technika. Ezzel bőr termékekre nyomtathatunk kisebb, festés nélküli feliratokat.

HÍMZÉS

Drága, minőségi anyagok feliratozására alkalmas módszer. A hímzéssel igényesen lehet felirattal, emblémával ellátni az anyagot. Hímzéssel általában pólók, szabadidőruhák, sapkák és törölközők készülnek

GRAVÍROZÁS

Ez egy hagyományos módszer, mely elsősorban a fém alapanyagú felületek feliratozására alkalmas.

LÉZERGRAVÍROZÁS

Ez a módszer tulajdonképpen égetés, de használata közben magát az anyagot nem érinti közvetlenül a lézer. Az eljárás alkalmas színelváltoztatására és mély beleégetésre is. A módszer előnye, hogy olyan pontos, jó felbontású emblémázás érhető el vele, ami más módszerekkel nem lehetséges.

HOMOKFÚVÁS

Ezzel a módszerrel teljesen egyéni dekorációkat lehet készíteni üvegre, fémre, műanyagra. Ha erre a módszerre van szüksége, a minta megtervezését is vállaljuk.