Egyszerű és ötletes karácsonyi dekoráció a konyhába

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-10-27 Találat: 1350

Az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és mégis igen kedvelt ajándék a hűtőmágnes: ideális választás akkor, ha egy távolabbi ismerőst szeretnénk megajándékozni egy aprósággal.

Ha például a nyári vakációról térünk vissza, kollégáink vagy barátaink biztosan örülnek, ha meglepjük őket egy az adott ország vagy város egyik nevezetességét ábrázoló dísszel.

Ébredés után azonnal ünnepi hangulatba kerülhetünk

A hűtőmágnes karácsonyi dekorációnak is megállja a helyét, ráadásul sokkal egyszerűbb felhelyezni a hűtőszekrényre, mint például egy girlandot a polcos szekrény tetejére. Egészen máshogy mutat a konyha, ha a belépőt nem nagy fehérség, hanem egy karácsonyi motívumokkal díszített hűtőszekrény fogadja, így akár már a reggeli kávéhoz álmosan kitámolyogva is ünnepi hangulatba kerülhet.

Apró, de hasznos és dekoratív ajándék

Ha valami aprósággal szeretné meglepni ügyfeleit vagy kollégáit, esetleg egy kiegészítő ajándékot keres, ez a poliészter anyagból készült, csillag formájú karácsonyi hűtőmágnes ideális választás. Ráadásul nemcsak dekorációs elemként használható, hanem hasznos is: a helyén tartja a bevásárlólistát, így a megajándékozott biztosan nem feledkezik meg a karácsonyi menü egyik fontos alkotórészéről sem. A hűtőmágnes piros és zöld színben, illetve a csillag mellett karácsonyfa formával is rendelhető. A termék mérete 75×75×20 mm, és egy 30×30 mm-es felületen logózható. A termékeket itt találja meg!