EcoTouch tollak logózása: környezettudatos megoldás a mindennapokban

EcoTouch tollak logózása: környezettudatos megoldás a mindennapokban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-05-07 Találat: 391

Az okoskészülékek mindennapjaink elmaradhatatlan részét képezik. Használatukhoz kitűnő szolgálatot tesznek az érintőképernyős tollak, melyek megkönnyíthetik az alkalmazást. Az EcoTouch tollak logózása lehetővé teszi, hogy környezettudatos módon valósulhassanak meg a marketing célok. A fenntartható fejlődés mind nagyobb teret kap napjainkban, és ez a reklámajándékok piacára is begyűrűzni látszik.

 Az EcoTouch tollak logózás során például újrahasznosított papírból készült tollra kerülhet rá a kívánt logó. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a környezettudatos választásokat, és ez a mindennapokban praktikusan használható tárgyakra is igaz. A szakemberek egyébként azon az állásponton vannak, hogy ha egy reklámajándék hasznosnak bizonyul, akkor jó eséllyel beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Az EcoTouch tollak logózása során minőségi alapanyagra kerülhet rá a logó, ezzel gondoskodva arról is, hogy a cégről pozitív kép alakuljon ki az ügyfelekben, vásárlókban. Ez a környezettudatos reklámajándék kapcsán különösen így van, hiszen az újrahasznosított alapanyag tulajdonképpen arról is szól, hogy milyen nézetekkel rendelkezik egy cég a fenntartható fejlődés vonatkozásában. A tollbetéttel is ellátott érintőképernyős toll funkcióját tekintve is kiválóan kihasználható, ráadásul olcsón beszerezhető, így a nagymennyiségű megrendelés sem terheli meg túlzottan a céges kasszát.

Reklámajándék választásakor egyébként is nagy népszerűségnek örvendenek a tollak, ugyanis azok bárki számára hasznosak a mindennapokban. Ugyan a PC és az internetes kommunikáció elsődleges helyet foglalnak el napjainkban, mégis tény, hogy a hagyományos tollak is bírnak még létjogosultsággal.

Az EcoTouch tollak logózása során olyan reklámajándék jön létre, melyet az okoskészülékekkel kompatibilisen éppen úgy lehet használni, mint egy hagyományos aláírás során. A tapasztalatok szerint a reklámajándékok kedvező áron teszik lehetővé, hogy a cégnév, a márka folyamatosan jelen legyenek, és így rögzüljenek a már meglévő és a potenciális vevőkben.