Brainstorming - a tökéletes reklámajándék nyomában

Brainstorming - a tökéletes reklámajándék nyomában

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-08-06 Találat: 98

A cégek, vállalkozások érthető módon folyamatosan törekszenek arra, hogy hatékony marketingtevékenységet folytassanak. Ennek az egyik legjobb módja az apró, használati tárgyak emblémáztatása, odaajándékozása, hiszen azok rengeteg helyre el tudják “juttatni” a cég nevét, logóját, mottóját.

Ez pedig nagymértékben támogatja a brandépítést. Igen ám, de a cégvezetők gyakran reklámajándék ötletek híján vannak, és az a kérdés gyötri őket, hogy milyen termékeket érdemes választani reklámajándék gyanánt.

Nos, a tökéletes szórótermékek felkutatása általában egy alapos brainstorming-gal kezdődik, ami azt jelenti, hogy a vezetők összeülnek, és átbeszélik, milyen szempontok szerint érdemes válogatniuk a termékpalettáról. Nem mindegy például, hogy milyen évszakban, melyik országban történik az emblémáztatás, illetve többek között azt is fel kell mérni, hogy milyen nemű, korosztályú és beosztású embereknek lesznek átnyújtva a kiválasztásra kerülő tárgyak.

Ezen információk birtokában a reklámajándék ötletek sokkal könnyebben, gyorsabban jutnak a vezetők eszébe, amit persze érdemes gyorsan lejegyzetelni, mielőtt végleg a feledés homályába vesznek. Persze az sem katasztrófa, ha a vezetőség nem bizonyul elég produktívnak, hiszen ma már rengeteg helyről lehet inspirációkat gyűjteni.

Az internet például egy igazi kincsesbánya, ahol csak úgy hemzsegnek a jobbnál jobb reklámajándék ötletek. A kínálatunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a régi, jól bevált, már-már hagyományosnak mondható szórótermékek mellett újdonságokkal is megörvendeztessük az érdeklődőket - így nálunk is érdemes körülnézni.