A tökéletes kombináció: bögre karácsonyi dekorációval

A tökéletes kombináció: bögre karácsonyi dekorációval

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2018-12-11 Találat: 298

A bögre karácsonyi dekorációval úgy is tekinthető, mint egy utánozhatatlan alternatíva, mely több verhetetlen jellemvonást kovácsol össze és testesít meg. Hogy melyek ezek az ellenállhatatlan jellemzők? Egyrészt a bögre olyan használati tárgy, ami garantáltan kézközelben marad az év egészében. Reggelente a friss kávé vagy tea pontosan ugyanolyan jól mutat benne, mint a délutáni kakaó vagy forró csoki.

Mivel törékeny tárgyról beszélünk, így valószínűleg egy irodai konyhán sincsen elegendő belőle, ráadásul ez a kellék is azon népszerű család tagjai közé tartozik, melyek időközönként nemes egyszerűséggel és megmagyarázhatatlan módon eltűnnek, felszívódnak. Összegezve sohasem elegendő belőle! Másrészt az előbbiből következik, hogy folyamatosan szem előtt van, vagyis kiválóan betölti reklámozási funkcióját, szinte hirdeti a vállalkozását.

Ez roppantul fontos tényező, ugyanis mint reklámajándék valójában ez az elsődleges szerep, mely megvalósításra vár. Harmadrészt ha ezekhez egy extra húzással karácsonyi hangulatot társít, akkor felteheti az i-re a pontot, ugyanis mi lehet annál tökéletesebb meglepetés, mint amikor a bögre az ünnepet képviseli? Ebből a gesztusból egyértelműen kiderül, hogy amikor kiválasztotta az ajándékot nemcsak egy kötelességet tudott le, hanem engedte érvényre jutni törődését és persze szeretetét. Ez a két komponens manapság pláne az üzleti világban igazi ritkaságnak számít. 

A bögre karácsonyi dekorációval ellenállhatatlan!

Érdemes megragadni ezt az ötletet a fülénél fogva, ugyanis a cserébe kapott örömteli, elégedett, meglepett reakciók minden pénzt és készülődést megérnek, melyek az ünnep elmúltával is megmaradhatnak, köszönhetően a bögre folyamatos jelenlétének.