A stresszlabda nyertes meccslabda!

A stresszlabda nyertes meccslabda!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2018-05-02 Találat: 145

A stresszlabda az egyik leginkább kedvelt irodai, munkahelyi kiegészítő. Ha már egyszer boxzsákok nem lóghatnak minden falról, akkor maradnak a marokban tartható, kézzel szorongatható variánsok. Annak idején, amikor először feltűntek ezek a furcsa kellékek a piacon, senki sem értette, hogy miért olyan híresek külföldön vagy, hogy tulajdonképpen mi a hasznuk? Ezek a kérdések az első rámarkolás után semmissé váltak. Az idegeskedés, frusztráltság, vagyis a stressz mindennapos következmény.

Az élet egyik legkellemetlenebb, s mégis legbiztosabban jelenlévő velejárója. A munkahelyi problémák, sőt az otthoni nehézségek idővel összeadódnak, s ezzel párhuzamosan a tűrőképesség megfogyatkozik. A robbanásig feszülő helyzet semmilyen körülmények között nem előnyös, mivel előbb-utóbb, de inkább előbb úgyis kiborul a bili. Ez a “vulkán” kitörés prevencióval jól kezelhető. Nem érdemes hagyni, hogy az érzelmek elszabaduljanak.

S hogy ez hogyan jön a reklámajándékozáshoz? Egyszerűen. Az számít tökéletes reklámajándék ötletnek, ami kellően praktikus, mindig vagy gyakran a kezek ügyében van, hiszen így képes maradéktalanul ellátni a hirdetési feladatot. Ezen a ponton, mint varázslatosan kedvező alternatíva jön be a képbe a stresszoldásra kifejlesztett, marokban elférő labda.

A stresszlabda egészséges és olcsó nyugtató!

A felülete kiválóan alkalmas arra, hogy cége logója, felirata elférjen, és érvényesüljön. Mivel abszolút használati tárgy, így garantálható, hogy kézről kézre fog járni, ami pedig marketing szempontjából joggal nevezhető telitalálatos forgatókönyvnek. Ha nyugalmat ajándékoz ügyfeleinek, partnereinek, akkor biztos lehet a kisimultan pozitív visszajelzésekben.