A reklámesernyő, az őszi reklámajándékok sztárja!

A reklámesernyő, az őszi reklámajándékok sztárja!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2017-10-24 Találat: 316

Mi az? Ősszel folyamatosan szükség van rá, de tavasszal is hűséges társ. A téli havazások alkalmával is jó szolgálatot tehet. Nagy felületet biztosít cége logójának, emblémájának, s ügyfelei örülni fognak praktikumának. Ez bizony a reklámesernyő! Egy újító gondolat, ami óriási sikert hozhat! Miért ne készítené fel partnereit, kollégáit az őszre, vagy épp a télre? Jönnek az esős, szürke hetek, amikor az égi áldás a napok természetes kísérője. 

Ha igazán kreatív ötlettel szeretné megörvendeztetni környezetét, amivel ráadásul ön is jól jár, akkor ne keressen tovább. A reklámesernyő másik pozitívuma láthatóan nagy felületében rejlik. Cége logója, emblémája tökéletesen elfér rajta, de akár egyedi szöveget, kompozíciót is álmodhat a termékre. Hely az van bőven.

Bónuszként, mivel ez egy tipikusan használatra teremtetett tárgy, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy átadás után, az iroda sarkában porosodik, ahol összecsukott állapotában senki rá sem néz. Így cégét, vagy éppen szolgáltatását sem tudja hatékonyan hirdetni. De, ha kilép a sablonszerű reklámajándékok világából, és mer nyitni az újdonságok felé, akkor ideje kinyitni reklámesernyőjét! Ajándékozza meg ügyfeleit, partnereit, vagy éppen kollégáit ezzel az „instant” megoldással.

Hogy miért instant? Mert minimum kettő, de inkább három előnyös jellemvonást foglal magába: praktikus, tehát örömmel fogják kézbe venni. Látványos, azaz cégének hirdetését maximálisan támogatja. És figyelmes, ami hatalmas érték a mai, rohanó világban, s ami éppen ezért garantálja a pozitív visszhangot. Ennél több pedig nem is kell ahhoz, hogy ötletét siker koronázza!