A reklámbögre, mint üzenetközvetítő

A reklámbögre, mint üzenetközvetítő

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2015-10-05 Találat: 3930

Egy reklámbögre nem csupán esztétikus ajándékként szolgál ügyfeleink számára, hanem praktikus használati tárgyként is jelen lehet amazok hétköznapjaiban.

reklámbögre, bögreJózsa László Marketing című könyvének lapjain idéz egy frappáns, dallamos, ízes nyelvezettel felruházott XVIII. századi hirdetést, amelyről tudnivaló, hogy az első üzleti hirdetések azon képviselője, amely hírlapban jelent meg (Magyarországon). Egy reklámbögre nem csupán esztétikus ajándékként szolgál ügyfeleink számára, hanem praktikus használati tárgyként is jelen lehet amazok hétköznapjaiban.

Rendeljen a reklamajandek.eu webáruházunkban a különféle reklámbögre ajánlatainkból, hogy vállalata logója, egy mindennapos használatot megkívánó tárgyon szerepelhessen! Az „alól írt Szappan-Spiritust készítő Fábrika…”kezdetű hirdetéseket már csupán különleges nyelvcsemegeként tartjuk számon, és pazar etimológiai gyűjteményeink között „csudájára járunk” e nyelvi jelenségnek, amely napjainkban szokatlan, már-már groteszk hatást váltana ki, példaként egy reklámbögre megvásárolhatóságát meghirdető internetes oldalon.

Nem alaptalanul jelenthetjük ki, hogy az „aki vesz, annak lesz, aki nem vesz: éhes lesz” szerű gyermekrigmusok, valójában átültetések, amelyek gyökere egészen a vásárokig nyúlik vissza, ahol az eladók az önmagukra, ill. eladandó portékájukra felhívván a figyelmet ilyen, és ehhez hasonló muzikális poémákkal kísérleteztek. A reklámbögre kázusában a szembeötlőség az egyszerűségben érhető tetten, hiszen nem befurakodni kíván a fogyasztók életébe, egyszerűen a helyhez jutás lehetősége, ill. reménye jöhet szóba. A reklámbögre rendeltetése: a cégről való szolid üzenetközvetítés sanszának kiaknázása, amely mintegy az adott vállalkozás létezéséről, termékeiről ad tudósítást!