A Mikulás sapka fejbe húzható pozitívumai

A Mikulás sapka fejbe húzható pozitívumai

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-01-02 Találat: 60

A Mikulás sapka az a ruhanemű, ami kortól, nemtől függetlenül mindenkit elvarázsol és levesz a lábáról. Elég csak megpillantani a hófehér pom-pomot a piros fejfedő tetején, és beindul az elme vetítése: régi karácsonyok emlékképei villannak fel, s a jövő ünnepeinek ragyogó szépsége csillan meg. Csodálatos momentumok ezek, melyek során az emberek lelke szó szerint csordultig telik, szeretettel. 

Persze a Télapó nem egyenértékű a karácsonnyal, mégis a decemberi ünnepkörök kicsit egybemosódnak, azzal a hihetetlen várakozással, amit az Advent testesít meg. Ha eddig úgy gondolta, hogy csak a gyermekek számára okozhat örömöt egy ilyen sityak birtoklása, akkor érdemes kipróbálnia mi történik akkor, ha felnőttek kezébe teszi a kiegészítőt.

Az izgatott öröm garantált, de a nevetések ideje is pillanatok alatt beköszönthet. Az, hogy az ünnepi időszak után ki-mit kezd a ruhadarabbal már más kérdés, de nagy valószínűség szerint megbecsült, őrzött helye lesz. Hiszen a következő esztendőben is szükség lesz rá. Ha partnereit és kollégáit egy ilyen figyelmességgel lepi meg, akkor sokszorosan jól járhat.

Egyrészt a sapka nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek is óriási kincs, szóval a családos megajándékozottak számára garantált a globális boldogság. Másrészt a sapka felülete tökéletesen alkalmas arra, hogy büszkén hirdesse cége emblémáját, ezzel betöltve marketing feladatát.

Mikulás sapka, minden kobakra!

Ha egyszerre szeretne vicces, kedves, telitalálatos reklámajándékkal szolgálni, ami praktikus, esztétikus egyben, akkor nem érdemes tovább kutatnia. Az ünnepi hangulatot megtestesítő fejfedő sikere megkérdőjelezhetetlen, s a kedveltségnek hála cége nevének öregbítése is bekövetkezhet.