A golyóstoll népszerű céges ajándék

A golyóstoll népszerű céges ajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2015-07-22 Találat: 2291

Kiváló marketingstratégiának bizonyul a különböző ajándéktárgyak osztogatása a jelenlegi és a leendő ügyfelek részére is egy cég részéről. A reklámtoll igen népszerű reklámajándék, hiszen arra gyakran van szükség, így szívesen fogadják az ügyfelek az efféle csekélységet. Ez több szempontból is előnyös a cégnek. 

reklámtoll, céges toll

Egyrészt reklámot biztosít neki, hiszen az ajándékok eljuthatnak olyanokhoz is, akik még nem ismerik a cég tevékenységét. A reklámtollra felkerülhet a cég emblémája, vagy akár a cég neve is. Így az emberek rögtön tudják, miről van szó. Ugyanakkor a már meglévő ügyfeleket is érdemes megajándékozni, hiszen így szívesebben visszatérnek máskor is. Persze nem a golyóstoll miatt fognak visszajönni, hanem azért mert ezzel a csekélységgel éreztethetjük velük, hogy fontosak a számunkra, így megnő a bizalom az ügyfelek részéről is. 

Golyóstollat és hasonló apróságot az alkalmazottainknak, kollégáinknak is adhatunk. Az apró ajándékoknak is hatalmas motiváló ereje van. Ugyanakkor ajándékot kapni bárki szeret. Még ha nincs is nagy értéke a kapott tárgynak, akkor is örülnek neki, hiszen nem az értéken van a hangsúly, hanem a szándékon. Ezzel növelhetjük a cég iránti lojalitásukat, és a csapatszellem is javulhat. Ez idővel a munka morál növekedéséhez vezet és hatékonyabban fogják végezni a dolgukat az munkatársaink. Érdemes tehát alkalmazni ezt a módszert, hiszen egy reklámtoll nem kerül sokban, de sokat nyerhetünk egy kis befektetéssel. Ajándékozzon Ön is cége emblémájával ellátott golyóstollat, vagy egyéb ajándékot munkatársainak és ügyfeleinek!