A cégnévvel ellátott nyakpántok mindig jól jönnek

A cégnévvel ellátott nyakpántok mindig jól jönnek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-07-23 Találat: 1292

A reklámajándékok hatalmas népszerűségre tettek szert az elmúlt években, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen nagy hatékonysággal tudják támogatni a cégek marketingtevékenységét.

Legfeljebb csak az emblémázásra szánt tárgyak kiválasztása okozhat némi fejtörést a vezetőknek, de mivel manapság rendkívül gazdag választék áll rendelkezésre, így hamar rá lehet találni a megfelelő termékekre. Sokan például célirányosan a nyakpánt kínálatot célozzák meg, mivel szinte minden nagyobb volumenű rendezvényen szükség van a használatukra.

A cégek által rendezett programok, például főzőversenyek rendszerint zártkörű mulatságok, amiken csak az alkalmazottak, a vezetők, az üzleti partnerek, illetve a meghívottak vehetnek részt. Éppen ezért elterjedt szokás, hogy a bejáratnál a hostess lányok névvel ellátott nyakpántokat osztogatnak az újonnan érkezőknek, akik így könnyen azonosíthatóvá válnak.

Ismerkedéskor nagy előnyt jelent, ha a jelenlévők rögtön tudják, melyik cég munkatársaival csevegnek épp. Ha mindig külön rá kellene kérdezniük, az nagymértékben megnehezítené a dolgukat, arról nem is beszélve, hogy sok esetben erőltetetté tenné a beszélgetést.

Sokkal egyszerűbb, ha az emblémázott nyakpánton a cég neve is szerepel, hiszen így elég egy pillantást vetnie rá a beszélgetőpartnernek, hogy képbe kerüljön az illetővel kapcsolatban. A nyakpántok sokféle színben érhetők el a kínálatban, így mindenki könnyedén ki tudja választani.