A céges ajándék kiválasztásáról

A céges ajándék kiválasztásáról

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2018-04-03 Találat: 270

A céges ajándék korántsem mindegy, hogy pontosan milyen jellemvonásokkal bír. Az esztétikusság élvez elsőbbséget, vagy abszolút a praktikusságé a főszerep? Általánosságban elmondható, hogy többnyire azok a meglepetések érik el a céljukat (különösen, ha céges körökben reklámozásról van szó), melyek kellően hasznosak, és hasznosíthatóak. A kreatív, kedves, de nem alkalmazható ötletek ugyan eleinte lelkesedést generálnak, végül nagyrészt eltűnnek a süllyesztőben.

Viszont a legtöbben azért tartanak a sablonosabb megoldásoktól, mert elcsépeltnek, túlságosan sokat ismételtnek tekintik őket. Mit tudhat egy toll, vagy egy bögre? Ezernyi van belőlük mindenkinek, akkor mi hasznuk lehet a reklámozás területén? Valójában, azonban egy jól megtervezett logóval bármilyen egyszerű tárgyat különlegessé varázsolhat.

A legszimplább toll is „bűvössé” maszkírozható, ha olyan embléma díszíti, mely érdemes a figyelemre. Ilyen kondíciók mellett gyakorlatilag bármilyen tárgyat, eszközt egyedivé, megismételhetetlenné tehet. Az esztétikusságot, azonban nem szabad száműznie, mint rendező elvet. Igazság szerint nagyon is lényeges, hogy az adott ajándék milyen fizikai jegyekkel büszkélkedhet.

A nyerő céges ajándék tulajdonságai.

A két fő rendező elven kívül még van egy harmadik, speciális lehetőség. Ha partnerére szabja választását. Hogy ez mit jelent? Ha ismeri üzletfelét, ha tudja mivel foglalkozik, mi jellemzi, mivel tudja „megfogni”, akkor ezekre az információkra alapozva kiszemelheti azt a reklámajándékot, ami személyre, vállalkozásra szóló, ami kellően egyedi, és ami éppen ezért tökéletes. Partnere értékelni fogja figyelmességét. A meglepetés következményei így könnyedén túlszárnyalhatják elvárásait.